Som testimonis de com Catalunya es va degradant cada dia més. La llengua catalana, a poc a poc, va desapareixent; cada cop ens sentim menys segurs a l’hora d’anar pel carrer; la situació econòmica de les classes mitjanes és cada cop més precària i la casta política catalana no fa res per resoldre aquests problemes, ans al contrari, els agreuja. 

Cada cop més catalans som conscients d’aquesta situació i per això volem fer Front amb el Front Nacional de Catalunya (FNC) i volem organitzar grups locals per fer llistes electorals en diversos municipis de la Nació Catalana. Volem que els catalans tornem a ser amos de les nostres viles i ciutats, de Catalunya. 

Per això el FNC us ajudarà a l’hora de crear llistes electorals municipals. Volem una Catalunya independent, pròspera, segura i on la llengua catalana sigui hegemònica. 

Catalans! Fem Front amb el Front Nacional de Catalunya! 

* Camps requerits

Informació sobre el tractament de dades (Reglament (UE) 2016/679 i LO 3/2018)

Responsable del tractament: FRONT NACIONAL DE CATALUNYA

Finalitat: Atendre les sol·licituds de col·laboració al nostre partit polític.

Legitimació: Consentiment de l’interessat.

Destinataris: Les dades no es cediran a tercers, llevat que ho exigeixi una llei o sigui necessari per complir amb la finalitat del tractament.

Drets: Accedir, rectificar i suprimir dades, així com la resta que s’expliquen en la política de privacitat. (Arts. 15-22 RGPD)

Més informació a la nostra política de privacitat.