El Front, la veu dels catalans
Benvinguts al web del Front Nacional de Catalunya, un espai a la xarxa amb informació i actes del partit, així com els vídeos, notícies i opinions més destacades.
Per la Independència
Fidels al mandat del Primer d’Octubre i defensors de la via unilateral per aconseguir la independència. La llibertat de Catalunya no es demana ni es negocia: es lluita fins a aconseguir-la.
Per la Llengua
El bilingüisme promogut pels partits autonomistes és la mort de la llengua. Farem del català la llengua de tots, del progrés i la cohesió social. Cal fer imprescindible el català per viure a Catalunya.
Per la Nació
Catalunya és una nació mil·lenària, que va regnar arreu de la Mediterrània. Actualment, esquarterada i ocupada militarment per França i Espanya. Volem recuperar els nostres Drets Històrics i l’orgull nacional:
volem l’Estat Català.
Previous
Next
Baixeu i pengeu els cartells del FNC per arribar a totes les llars catalans:

Ideologia del FNC

Per a conèixer la ideologia del FNC i les polítiques que proposem podeu visitar:

Opinió

11 bases per al retorn del nacionalisme català

No parlem prou del mal que ha fet i fa l’anomenat independentisme no-nacionalista (ERC, Junts, CUP)  a Catalunya i a la seva idea nacional. Sobre la idea d’ampliar la base social per a aconseguir la independència, l’independentisme

Recuperem la nostra anhelada Pàtria

Quan veiem les imatges de delinqüència desfermada als carreres de les ciutats i viles de la nostra geografia hom creuria que els catalans hem parat

El bonisme a Catalunya

Avui analitzarem el bonisme a la nostra Nació, almenys en allò que fa referència al Principat de Catalunya. El bonisme diu que a Catalunya hem d’acollir tota la gent immigrant que vingui a casa nostra, sigui amb papers de l’estat espanyol o sense. Els bonistes es defineixen a si mateixos com

Vull rebre les novetats del Front

Responsable del tractament: FRONT NACIONAL DE CATALUNYA
Finalitat: Informació d’interès.
Legitimació: Consentiment de l’interessat.
Destinataris: Les dades no es cediran a tercers, llevat que ho exigeixi una llei o sigui necessari per complir amb la finalitat del tractament.
Drets: Accedir, rectificar i suprimir dades, així com la resta que s’expliquen en la política de privacitat. (Arts. 15-22 RGPD)
Més informació a la nostra política de privacitat.