El Front, la veu dels catalans
Benvinguts al web del Front Nacional de Catalunya, un espai a la xarxa amb informació i actes del partit, així com els vídeos, notícies i opinions més destacades.
Per la Independència
Fidels al mandat del Primer d’Octubre i defensors de la via unilateral per aconseguir la independència. La llibertat de Catalunya no es demana ni es negocia: es lluita fins a aconseguir-la.
Per la Llengua
El bilingüisme promogut pels partits autonomistes és la mort de la llengua. Farem del català la llengua de tots, del progrés i la cohesió social. Cal fer imprescindible el català per viure a Catalunya.
Per la Nació
Catalunya és una nació mil·lenària, que va regnar arreu de la Mediterrània. Actualment, esquarterada i ocupada militarment per França i Espanya. Volem recuperar els nostres Drets Històrics i l’orgull nacional:
volem l’Estat Català.
Previous slide
Next slide
Baixeu i pengeu els cartells del FNC per arribar a totes les llars catalans:

Ideologia del FNC

Per a conèixer la ideologia del FNC i les polítiques que proposem podeu visitar:

Opinió

HI PODEM FER RES, ELS CATALANS?

Cada cop més catalans veiem que el model socioeconòmic del nostre país no s’aguanta per enlloc. El dogma del creixement desmesurat que s’imposa en tots

CONTRA EL FOC ENS CAL SENTIT D'ESTAT, CONTRA EL FOC ENS CAL UN ESTAT

Contra el foc ens cal sentit d’Estat

Contra el foc ens cal sentit d’estat. Contra el foc ens cal un estat. Cal fer de Catalunya una potència de referència en la lluita contra el foc i esdevenir avantguarda integrant la gestió forestal, rural i agro-ramadera.
Llegiu l’article de l’Àngel Font a: %URL%

Vull rebre les novetats del Front

Responsable del tractament: FRONT NACIONAL DE CATALUNYA
Finalitat: Informació d’interès.
Legitimació: Consentiment de l’interessat.
Destinataris: Les dades no es cediran a tercers, llevat que ho exigeixi una llei o sigui necessari per complir amb la finalitat del tractament.
Drets: Accedir, rectificar i suprimir dades, així com la resta que s’expliquen en la política de privacitat. (Arts. 15-22 RGPD)
Més informació a la nostra política de privacitat.