Comunicat sobre els aldarulls i saquejos a Barcelona

Inseguretat
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Recentment, el Front Nacional de Catalunya ha denunciat la pèssima gestió sanitària, econòmica, de seguretat i social del Govern de la Generalitat. Així ho vam fer en el nostre comunicat sobre les darreres mesures anti-Covid. Aquestes mesures, que inclouen un cobrefoc a partir de les 22 h, tancament d’establiments, gimnasos o confinament perimetral de divendres a dilluns, posen en risc l’economia i contribueixen a situar les famílies en un context d’inseguretat econòmica permanent.

Ara, a més, a aquestes mesures nocives i poc efectives hi hem de sumar dos fets més.

Inseguretat i delinqüència

En primer lloc, la crisi de seguretat que pateix el país va en augment, i ha afectat greument Barcelona durant els últims dies.

Durant la primera tanda del Covid, la territorial del Maresme va denunciar com la delinqüència havia augmentat als pobles d’aquesta comarca. Els delinqüents no podien viatjar cap a Barcelona i s’estaven a la zona causant estralls.

Ara veiem com, amb el cobrefoc, es realitzen saquejos a botigues i centres comercials. Mentre el Govern tanca a partir de les deu del vespre la bona gent, deixa córrer pels nostres carrers els malfactors que, organitzats, ataquen en grup les botigues dels nostres barris.

Inseguretat
Imatges del saqueig del Decathlon de la plaça Vila de Madrid

Al FNC considerem que el govern d’Ada Colau i el Conseller d’Interior han d’iniciar una investigació per esbrinar qui són els autors d’aquests fets. També considerem que a aquests delinqüents oportunistes se’ls han d’imposar penes severes, fins i tot si es tracta, com sembla, de menors d’edat sota tutela de la Generalitat. La delinqüència no pot restar impune.

Permissivitat amb l’espanyolisme colonialista

En segon lloc volem denunciar com el processisme permet que l’espanyolisme colonialista de VOX intenti capitalitzar el descontentament popular davant de la mala gestió del Govern.

Les manifestacions contra el Govern no són d’ultradreta. Hi participen persones de molts sectors que s’han vist perjudicades per les mesures arbitràries de control social que el govern està implementant i que reclamen solucions reals.

No obstant, al govern li interessa fingir que és Vox qui capitaneja les protestes. Afirmant això els serà més fàcil desincentivar-les. Per això, per crear aquesta il·lusió, han permès que l’espanyolisme colonialista campés per Barcelona al final de les manifestacions causant aldarulls i deixant mostres del seu antisemitisme a les parets de la nostra ciutat.

Inseguretat

Inseguretat
Pintades realitzades per espanyolistes durant la manifestació

Davant d’aquests fets, el Front Nacional de Catalunya reclama a les institucions que deixin d’excusar-se rere la idea que la protesta és esperonada per partits espanyolistes i comencin a escoltar els ciutadans.

La inseguretat ciutadana i la inestabilitat econòmica són conseqüència d’una molt mala governança. La població no està satisfeta amb la gestió del Govern, i ja és hora que aquest reaccioni. Cal millorar el sistema de salut per millorar la situació sanitària. Calen mesures contundents contra la immigració massiva i contra la delinqüència. I cal, sobretot, que el Govern deixi d’amagar el cap sota l’ala.

En aquests moments de crisi sanitària, econòmica i de seguretat ciutadana, el nostre país necessita un govern fort que no tingui por d’afrontar els problemes reals dels catalans.

 

Uneix-te a nosaltres i solucionem aquest desgavell. Milita al FNC

 

Front Nacional de Catalunya – Barcelona

 

 

Col·laboreu amb el FNC