Comunicat del FNC arran de les falses acusacions

Comunicat falses acusacions
Facebook
Twitter

El FNC, arran de les falses acusacions rebudes i de la polèmica desfermada a partir de la reunió de partits aparentment unilateralistes que va tenir lloc dijous passat, vol fer públiques les consideracions següents. 

Vam ser convocats a la dita reunió pels seus promotors. Com a partit al servei de la llengua, la cultura i la Nació Catalana, i com a partidaris de la unitat d’acció independentista i unilateralista, vam considerar oportú d’assistir-hi.  

Independentment del resultat de la iniciativa, volem expressar el nostre estupor davant de la reacció que ha provocat la nostra assistència, que ha estat utilitzada pels tres grans partits processistes (ERC, JXCat i CUP) com a munició per a intercanviar un foc creuat de curta volada electoral. 

Som conscients que el fet que el FNC sigui un partit en creixement i cada cop més present en la política catalana posa nerviosos els partits presumptament independentistes, però això no justifica l’espectacle lamentable i de baixa qualitat política i democràtica que ens han ofert i que no res té a veure amb cap estratègia unilateral per a l’alliberament de Catalunya 

Si que té a veure, en canvi, amb lseva batalla desesperada per repartir-se les menjadores sobre la gestió autonòmica  mentre l’ocupació del nostre país i el dret de conquesta continuen inalterablement instal·lats al nostre territori 

No és amb espectacles lamentables com el que han ofert els tres partits processistes que s’aconsegueix la independència. Un cop més, s’ha fet evident que no tenen cap intenció d’aconseguir-la , per si no ho havia fet ja evident que tots tres hagin renegat del resultat victoriós del referèndum de l’1 d’octubre del 2017 que ells mateixos van afirmar que el seu resultat seria vinculant. 

El FNC va néixer com un moviment antifeixista, patriota i alliberador del poble català. Nosaltres mantenim el mateix esperit. Reiterem que totes les falses acusacions que es fan són conseqüència d’estratègies polítiques malintencionades.  

El FNC, malgrat tot, continuarà treballant per la independència de la Nació. Ni les mentides ni les actuacions deplorables dels processistes no ens aturaran ! 

Recuperem el poder: Independència!
Catalanitat, seguretat i prosperitat.  

Visca Catalunya lliure ! 

5 de desembre de 2020 

Qui som | Decàleg | Que farem

Ajuda per aconseguir la independència | Avala el FNC

#FesFront per l’#EstatCatalà 

Col·laboreu amb el FNC