Tornen a arrencar pancartes del Front Nacional de Catalunya 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Aquest mes de juliol la territorial del Barcelonès Nord del FNC ha penjat en diversos ponts de Badalona un seguit de pancartes fetes per la pròpia militància on es llegia ESTAT CATALÀ amb el logotip del partit.

Malauradament, una de les pancartes va ser arrencada, i el portaveu del partit colonialista VOX, Sergio López, va reivindicar per tuiter aquesta acció tan poc respectuosa amb la llibertat d’expressió. Aquesta, però, no és la primera vegada que ens arrenquen pancartes, ja que els autoanomenats “antifa”  temps enrere van reivindicar-ne l’arrencada d’una altra on commemoràvem el Primer d’Octubre.

Aquests actes totalitaris es produeixen perquè el nacionalisme del Front Nacional de Catalunya és enemic natural del colonialisme espanyol que es vol imposar al nostre país. Però les formacions que participen en aquests actes vandàlics hauran de ser conseqüents i no presentar-se com a garants de la democràcia ni fer-se les víctimes quan no puguin expressar el seu ideari polític arran de la pressió social que ells mateixos provoquen. 

Fem un avís a les dues cares de la mateixa moneda, a l’antifeixisme espanyolista que prova d’escolar-se en els moviments culturals i socials i fa créixer la llavor de la intolerància i la repressió de la llibertat d’expressió entre sectors de joves cada vegada més fanatitzats, i als hereus del franquisme i de l’ocupació més recalcitrants, que campen per casa nostra amb total impunitat i amb el suport dels mitjans de comunicació: 

No podran aturar la il·lusió i la força dels nacionalistes catalans del Front! 
 

Front Nacional de Catalunya – Barcelonès Nord 

Col·laboreu amb el FNC