L'”antifeixisme” colonialista roba una pancarta del FNC

Facebook
Twitter

D’ençà del passat Primer d’Octubre, les territorials del Front Nacional de Catalunya s’han desplegat arreu del país per col·locar pancartes que reclamen l’Estat Català. L’objectiu de l’acte era exigir l’aplicació del resultat del referèndum de 2017, que havia representat una gran demostració de força i de sobirania. Els militants del Barcelonès Nord també vam participar-hi penjant una pancarta del FNC al pont sobre la C-32 al seu pas pel barri de Bufalà, a Badalona.

pancarta del FNC

Malauradament, la demanda d’un Estat propi per Catalunya va molestar algú que va decidir robar la pancarta. En un primer moment, vam pensar que de la Casa de la Vila, en mans del Partit Popular, n’havien ordenat la retirada, però no fou així.

Uns dies després, un usuari de Twitter que s’amaga rere el nom de “Catalunya antifeixista” va reclamar l’autoria del robatori. Ho va fer amb un vídeo, en el qual exhibia la pancarta plena d’adhesius i brossa. I, per si això no fos prou, acompanyava el vídeo amb una mena de comunicat en castellà on, fins i tot, va traduir el topònim Bufalà per Bufalá, fet que denota subtilment però amb claredat la militància colonialista de qui porta aquest perfil.

Pintades contra el FNC

Paral·lelament, han aparegut pintades en llocs apartats de la ciutat en contra del nostre partit.

En una d’aquestes pintades, s’acompanya la crida a l’odi amb una A d’anarquia i el símbol comunista de la falç i el martell. Més enllà de l’evidència que el Front no comparteix cap d’aquestes dues ideologies, hem d’assenyalar que es tracta de dues ideologies incompatibles entre elles i que avui dia són poc més que una mostra confusa del que es considera políticament correcte. Són idees buides de contingut, emparades pel sistema mundialista actual i que, com a part d’aquest, contribueixen a globalitzar la pobresa social i cultural arreu del món.

Boicot al FNC

Si sembren l’odi contra nosaltres és perquè ara mateix el Front Nacional de Catalunya s’erigeix com a únic partit català nacionalista antiglobalització.

La infiltració espanyola: l'”antifeixisme” colonialista

Ja al mes de febrer, quan el FNC va planificar un acte públic a Badalona, el mateix usuari de Twitter va fer una crida a boicotejar-lo i impedir l’entrada al centenar de persones que volien assistir-hi. Molts cridaven en castellà, raó per la qual el FNC vol alertar del perill que suposa la infiltració d’elements espanyolistes als moviments que s’autodenominen “antifeixistes”.

Aquests elements només pretenen desactivar l’independentisme, així que qualifiquen de feixistes els independentistes i, en general, a tot aquell que s’oposi a la globalització cultural i econòmica, sense necessitat de debatre llurs posicionaments polítics.

Tanmateix, és incomprensible que l’ex-batllessa Dolors Sabater, de Guanyem Badalona en Comú, ex-presidenta d’Òmnium Badalona i declarada independentista, es sumés als encaputxats i cridés consignes contra el FNC amb ells.

No obstant, és més fàcil d’entendre si tenim en compte que, després d’haver estat sotmesa a una moció de censura per PP, C’s i PSC, l’ex-batllesa encara pretengués donar-ne la culpa a C’s i PP i eximir de responsabilitat el nou alcalde socialista, en l’elecció del qual es va abstenir. Aquest nou batlle no era altre que Àlex Pastor, que va castellanitzar la gestió de l’alcaldia i va haver de dimitir després de ser detingut per conduir begut per Barcelona en ple confinament.

Dolors Sabater va lliurar Badalona al PSC i ara ajuda aquests elements espanyolistes a romandre a les plataformes veïnals i als moviments d’arrel política del país i els dóna lliure accés a les institucions, amb la qual cosa col·labora a normalitzar l’ocupació castellana.

El FNC no retrocedirà davant les intimidacions

El FNC no acceptarà ni normalitzarà mai aquest tipus de comportaments dèspotes. Considerem que la democràcia es sosté gràcies a la confrontació d’idees, no sobre l’agressió, l’assetjament sistemàtic i la restricció de la llibertat dels rivals polítics.

Per això els fem por, perquè no substituïm els arguments per la intimidació. Però ells no ens fan por a nosaltres. Ans al contrari, cada pancarta del FNC arrencada, cada boicot als nostres actes, cada insult, cada amenaça… ens enforteix i ens referma en les nostres conviccions.

#FesFront per l’#EstatCatalà

Front Nacional de Catalunya – Barcelonès Nord

Col·laboreu amb el FNC