El FNC va ser al carrer per recordar el Primer d’Octubre de 2017

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Ahir va fer tot just tres anys que el poble català, unit en el seu objectiu d’alliberar la Nació, va sortir al carrer massivament. El Primer d’Octubre del 2017 els catalans van votar molt majoritàriament a favor de la independència en un referèndum el resultat del qual el govern de Junts pel Sí (format per l’antiga Convergència i ERC) va dir que era vinculant.

El mandat del poble català era la independència de Catalunya i però els polítics del govern català ni tan sols van retirar les banderes espanyoles dels edificis oficials de la Generalitat.

Avui, després de tres anys de repressió espanyola, el Front Nacional de Catalunya és l’únic partit polític que exigeix que el govern de la Generalitat declari immediatament la independència de la Nació i la defensi, tal com vam votar en una jornada en què més de mil catalans van ser ferits per les forces d’ocupació espanyoles.

El Primer d’Octubre és una data per recordar que hem de fer front per l’Estat Català, i és per això que les territorials del Front s’han organitzat per fer arribar aquest missatge. Per recordar el que vam decidir fa tres anys, i per donar-nos a conèixer, hem penjat una sèrie de pancartes en diversos ponts. N’anirem mostrant imatges en els propers dies des dels comptes territorials a Twitter.

A més, l’aniversari del referèndum ha coincidit amb la inhabilitació del MHP Quim Torra i amb l’acatament d’aquest fet per part del Govern Català, en una nova mostra de servilisme davant d’Espanya.

És per això que us demanem que, com diuen les pancartes, fem Front i comprometeu el vostre vot amb el Front Nacional de Catalunya de cara a unes possibles eleccions catalanes.

Fem Front per l’Estat Català!

Fes-te militant!
Fes-te simpatitzant!

Fèlix Rabassa
Secretari d’Acció Política del Front Nacional de Catalunya

Col·laboreu amb el FNC