Fes-te militant del Front Nacional de Catalunya

mesures contra el Covid
Facebook
Twitter

La nostra Nació es troba en uns moments crítics. El nostre poble és minoritzat a casa seva (només el 35 % dels habitants de la CAC tenen el català com a llengua habitual). Catalunya no té cap poder polític, la nostra llengua i la nostra identitat es desfan com un terròs de sucre, i la nostra economia és cada cop més subsidiària de l’espanyola…

Mentrestant, la classe política del “procés” (JxC, ERC i CUP) que no va voler ni vol aplicar el mandat del Primer d’Octubre del 2017 mira cap a una altra banda i fa veure que no passa res.

Davant d’aquesta situació, la gent del Front Nacional de Catalunya ens hem proposat de Fer Front en la defensa de la nostra Nació. Nosaltres no anem amb el lliri a la mà.

Què volem?

Volem una Nació independent que no hagi de demanar permís als nostres opressors per ser-ho.

Volem una Catalunya on el català sigui la única llengua oficial, perquè som conscients que el bilingüisme aixafa el català.

Volem convertir Catalunya en una Nació pròspera, donant tot el suport necessari a la nostra economia productiva.

Què necessitem?

I per això ens cal que el Front Nacional de Catalunya sigui cada cop més fort i més present a tot el país. Cal que el Nacionalisme ferm del FNC marqui el camí que cal seguir per arribar a la independència.

Fa més d’un any que el Front Nacional de Catalunya va aparèixer al panorama polític català i d’aleshores ençà que el nostre partit no ha parat de créixer.

Fa més d’un any que el FNC ha introduït amb força el discurs del nacionalisme català en els debats polítics i cada cop més gent defensa les nostres posicions polítiques. Tenim unes joventuts, més de trenta grups locals i deu grups territorials del FNC a tota Catalunya disposats a fer feina per a assolir la restitució de l’Estat Català independent.

Tanmateix, hem d’arribar a tots els racons de Catalunya. Per això ens cal el compromís, la feina, la lluita, de tots aquells catalans que creguin en la independència del nostre país  i en fer que la llengua i la identitat catalanes siguin hegemòniques a la nostra Nació.

Per això, fem una crida als independentistes, als nacionalistes, als patriotes catalans, per militar al Front Nacional de Catalunya.

Fem Front tots plegats per l’Estat Català.

Feu-vos militants:

https://elfront.cat/militant/

Col·laboreu amb el FNC