El FNC al Turó de l’Home

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

El passat 11 de juliol els més joves del Front van participar conjuntament amb altres companys del partit en l’elaboració d’un mural al Turó de l’home. Anteriorment hi havia una estelada amb bretolades guixades i malmesa pel pas del temps. Ara hi llueixen les nostres dues banderes, la creu de Sant Jordi i la Senyera, acompanyat del crit Visca la Terra! que ja formava part del que hi havia abans.

Cada cop són més els joves que es mantenen ferms davant de l’independentisme feble que ens presenten els polítics i busquen l’opció forta del nacionalisme que el Front Nacional de Catalunya representa.

Si tu també ets jove aquesta és la teva oportunitat, no la deixis escapar!

Afilia’t a les joventuts del FNC!!

Perfil oficial del FNC a Twitter
Perfil oficial del FNC a Instagram
Perfil oficial del FNC a Facebook

Joves, #FemFront per l’#EstatCatalà

Col·laboreu amb el FNC