L’Estat Català ha de regular i controlar la immigració

Immigració controlada
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

El discurs hipòcrita mal anomenat bonista” que domina els mitjans ara com ara ens vol fer creure que nosaltres, els catalans, tenim un valor moral superior i que hem d’obrir les portes a tothom que vingui a casa nostra sense saber realment si fuig d’una guerra, d’una situació de misèria real o ve amb alguna altra intenció.

Al FNC tindrem en compte que Catalunya, durant les darreres dècades, ha patit un canvi demogràfic foramidat que, sumat al que ja va patir als anys 60 del s. XX, ha fet trontollar la nostra identitat nacional. Per tant, actuarem en conseqüència per aturar i revertir la substitució demogràfica del poble català.

Cal regular la immigració i combatre la que és il·legal (vegeu notícia)És la millor política contra els partits que han fet de la política de portes obertes un mitjà per comprar vots amb ajudes públiques o per tenir mà d’obra barata.

Ho podeu consultar al nostre Decàleg essencial: elfront.cat/decaleg/

#FesFront a obrir l’#EstatCatalà a qui ho mereixi.

Fes Front per l’Estat Català

Col·laboreu amb el FNC