Comunicat del FNC contra les difamacions de la televisió pública de Catalunya

Facebook
Twitter

PROU MANIPULACIÓ! 

Ajudeu-nos a aturar la manipulació informativa de TV3! 

Per enèsima vegada, abans-d’ahir, 20 de juliol del 2022, un programa de TV3-Televisió de Catalunya va mostrar la seva voluntat destructiva, tendenciosa i coaccionadora contra una formació política extraparlamentària, el FNC, a la qual, a més, no se li ha permès mai el dret a rèplica, tot i haver-lo demanat sovint. 

A més de ser deontològicament reprovable, el periodisme de la televisió pública catalana mostra no tan sols manca de pluralitat informativa sinó també un menyspreu envers una formació política nacionalista que no té res a veure amb els penjaments que li atribueixen. 

Aquesta no és la televisió pública que ens mereixem els catalans. 

Anunciem, des d’ara, noves accions legals que hem d’emprendre, lamentablement, contra el que hauria de ser una televisió pública que promogués la veritable llibertat política al nostre país. 

En el seu dia, després de les eleccions al Parlament de Catalunya del 2021, ja vam denunciar tot un seguit de manipulacions contra el FNC sense que ens haguéssim pogut defensar d’acusacions infundades. Les denúncies estan en via judicial, però, tot i que vam demanar una conciliació per no haver d’arribar als jutjats, només vam rebre el menyspreu per part dels advocats de tots els demandats. 

És per això que, davant de les despeses que implica lluitar contra tots aquests abusos, demanem el vostre ajut econòmic per aturar aquesta impunitat difamatòria. Feu-nos costat tot fent una aportació a 

https://elfront.cat/aporta/

Col·laboreu amb el FNC