COMUNICAT DEL FNC DAVANT L’ONADA DE CRIMS SEXUALS I EN DEFENSA DE LES DONES I HOMES DEL PAÍS

Facebook
Twitter

Considerem gravíssims i inadmissibles els crims sexuals que s’estan produint contra les dones, que emmarquem en un context de criminalitat generalitzada creixent.

Cal protegir les dones i el seu dret a la seguretat de manera eficient, no amb falses acusacions. Per això també exigim al govern autonòmic que exculpi els homes catalans dels fets si no pot aportar dades que corroborin l’acusació, perquè el responsable de la greu situació és ell, ensems amb el govern espanyol, per les reiterades polítiques destructores del teixit social de la nació, de menysteniment de la seguretat i de l’eliminació de controls fronterers.

Constatem, malgrat l’excel·lent tasca dels mossos en aquest àmbit, com la multireincidència i la pràctica inexistència de càstigs i repatriacions, quan sigui el cas, no fan més que agrejuar la situació.

 

Per la seguretat de les dones, prou de desviar responsabilitats!

 

FNC

Col·laboreu amb el FNC