El FNC parla aquest Onze 

Facebook
Twitter

La Nació Catalana viu una de les seves hores més baixes. La rendició que els tres partits parlamentaris catalans, paralitzats per la por, han promogut, ha dut els catalans a un atzucac polític de difícil sortida.

El processisme globalista, com a via perdedora, ha de ser escombrat. Només el rearmament nacional dels catalans pot capgirar la situació. El tacticisme sense pàtria ha de deixar pas a l’independentisme amb pàtria.

Per tot això, en aquesta Diada de Catalunya, parlarem d’ocupació i de pàtria.

Parlarem d’ocupació mentre resti un sol patriota català i mentre a Catalunya hi hagi forces armades no-catalanes.

Parlarem d’ocupació perquè Catalunya és més que una nació ocupada; va ser un estat modern que s’estengué per tota la Mediterrània, i n’estem orgullosos.

Parlarem d’ocupació mentre ens continuïn governant estrangers, no importa que faci 300 anys.

Parlarem d’ocupació perquè el 2017 la voluntat popular del Parlament de Catalunya va ser aixafada per forces armades no-catalanes.

Parlarem d’ocupació perquè els tres partits parlamentaris catalans no en parlen, tot i les imatges explícites que van veure als cinc continents.

Parlarem d’ocupació mentre hi hagi catalans represaliats per defensar Catalunya.

Parlarem d’ocupació perquè no podem acceptar la condició legal de català ni el cens imposats per Espanya, no qüestionats, en canvi, pels tres partits parlamentaris catalans. Perquè una pàtria, una nació, ha de tenir un demos propi, no l’imposat per l’ocupant.

Parlarem de pàtria perquè la llibertat de Catalunya no es vota.

Parlarem de pàtria perquè la nostra identitat té la llengua com a base, i el català recula.

Parlarem de pàtria perquè denunciem el bilingüisme que liquida el català i l’occità (aranès) i imposa l’oficialitat colonial del castellà i del francès.

Parlarem de pàtria per combatre la creixent endofòbia contra la nostra llengua, abandonada a la seva dissort pel govern neoautonòmic.

Parlarem de pàtria perquè els pobles tenen el dret de ser majoritaris a la seva terra, independentment de si aquest dret figura o no a la Carta dels Drets Humans.

Parlarem de pàtria perquè l’ocupant controla les nostres fronteres i especula amb la nostra demografia.

Parlarem de pàtria perquè cada minut que passa Catalunya és menys Catalunya i més Castella i França.

Per tot això, cridem els catalans a participar als actes de la Diada convocats pel FNC.

Recuperem l’Estat Català!

Independència i descolonització!

Visca la Terra!

FNC, Onze de Setembre del 2021

Col·laboreu amb el FNC