Manifest del Front Nacional de Catalunya per la Diada del Pi de les Tres Branques 2021

Facebook
Twitter

Benvolguts compatriotes del Front Nacional de Catalunya! Catalans! 

Ens hem aplegat avui al voltant del Pi de les Tres Branques, símbol de la unitat de la Nació Catalana, per dir, un cop més, que hi som. 

Hi som en condició de CATALANS, per sobre de tot i per sobre de qualsevol diferència d’índole política, ideològica o estratègica. Hi som com a catalans, hereus d’un passat comú irrenunciable. Hi som com a catalans, perquè lluitem al costat de tots aquells que lluiten per l’alliberament dels pobles. 

Però no n’hi ha prou de ser-hi, cal actuar. No n’hi ha prou de contemplar, cal fer; no n’hi ha prou de manifestar-se, cal combatre. 

Per això militem al Front Nacional de Catalunya, perquè sabem que sense acció política no serem res; sense acció política serem un ramat de xais inofensius que belen molt però que s’encaminen inexorablement cap a l’escorxador de la mort política.  

Ja ho va dir Joan Fuster: “Tota política que no fem nosaltres serà feta contra nosaltres”. I és precisament això el que passa avui. Passa avui que tota la política que es fa, tant de les espanyes com de casa nostra, es fa contra nosaltres, contra els catalans.  

Som hereus dels qui hi van deixar la vida, no dels qui es van lliurar per ser empresonats; som hereus dels qui miren als ulls de l’enemic, no dels qui s’agenollen i li besen la mà; som els hereus dels qui mai no van renunciar a la llengua. 

Nosaltres no implorem diàlegs impossibles. No ens veureu amb cap llacet groc empeltat al nostre esperit implorant clemència. Ens veureu amb la Senyera eterna, la Bandera Negra, l’Estelada i la Creu de Sant Jordi. 

Els del Front Nacional de Catalunya ja n’hem tingut prou, de tot plegat; ja n’hi ha prou de fer el préssec i de recular a cada victòria amb la cua entre cames. No col·laborarem mai amb cap traïció. El Front es presenta amb voluntat de servei davant de tots els catalans ferms que contemplen astorats com es destrossa el país sense que ningú mogui ni un dit. 

 Els del Front hi som 

  • per restituir l’Estat català legítim 
  • per recuperar el català als carrers i entre el nostre jovent 
  • per posar ordre a les nostres viles i ciutats i poder viure tranquils a casa nostra 
  • per controlar les nostres fronteres i preservar la nostra terra 
  • per parar els peus tant a l’espanyolisme de sempre com al processisme il·lús i aprofitat que encara es pensa que tracta amb un estat democràtic 
  • per recuperar la il·lusió i sobreposar-nos a la letargia en què hem caigut 
  • per recordar que Espanya ens roba i ens mata com a poble 
  • hi som per fer política, per fer complir les lleis 
  • hi som, en definitiva, per alliberar el país 

 

Moltes gràcies i visca Catalunya lliure i catalana!!! 

Col·laboreu amb el FNC