Comunicat sobre la inseguretat pública creixent

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Davant l’augment exponencial de la inseguretat i la criminalitat organitzada, d’una banda, i descontrolada, d’una altra, que els ciutadans patim i observem als carrers, barriades, viles i comarques del nostre País, i com que la classe política autonòmica i globalista ho censura i ho disfressa segons li convé en els mitjans “de comunicació” públics (CCMA) i pagats amb diner públic, tot condicionant, així, el contingut de les informacions (digitals, diaris de paper…), el Front Nacional de Catalunya proposa:

1. Que s’escoltin i atenguin les demandes de recursos humans i materials dels professionals de la seguretat i l’ordre públic (GU, PL, CME).

2. Que es reguli i recuperi la formació de sometents en col·laboració amb les policies catalanes allà on les circumstàncies i la manca d’efectius ho requereixin.

3. Que es canviïn els caps d’informatius de TV3 i Catalunya Ràdio i s’acabi la censura imposada a les seves redaccions, així com la política de subvencions i propaganda institucional als mitjans de comunicació en català.

4. Que s’impulsin immediatament les reformes legals i jurídiques possibles encaminades per tal que les nostres famílies puguin viure lliures i tranquil·les a la seva terra mentre Catalunya no recuperi el seu Estat Constitucional i la independència anterior a la Nova Planta borbònica i castellana.

Així mateix, el FNC fa una crida a l’autoprotecció responsable, la precaució i la prevenció de riscos personals mentre tinguem una administració i uns mitjans “de comunicació” que neguen i giren l’esquena a la nova realitat social, i al fet, obvi, que convivim amb un nombre creixent de delinqüents i bandes organitzades, i que aquests cada cop són més violents, tant contra els ciutadans en general com amb els nostres professionals de la seguretat ciutadana.

Col·laboreu amb el FNC