Comunicat del FNC sobre els indults

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

El FNC s’oposa als indults acceptats pels membres de l’ex-govern català, anomenats presos polítics, empresonats arran de la repressió colonial que va seguir el referèndum del Primer d’Octubre del 2017.

Pensem que aquests indults són una operació per rentar la imatge del Regne d’Espanya, liquidar l’independentisme i encetar un nou període de submissió de Catalunya.

El nou govern del president Pere Aragonès ha nascut coix, ple de desavinences internes i feble. Només el sostenen les polítiques clientelars i la voluntat de repartir entre els afins les engrunes autonòmiques i els fons europeus.

Els ex-governants captius de l’Estat espanyol, preocupats en primera instància per aconseguir la seva llibertat, no haurien de tenir, per això, cap incidència dins de la política catalana. Ells mateixos, com xais manyacs, es van lliurar a la coerció de l’Estat espanyol, i, en fer-ho, es van incapacitar per a alliçonar-nos sobre què està bé o malament en el posicionament polític independentista.

Indults, taules de diàleg i altres sopars de duro que inventen els rendicionistes només serveixen per a confondre la societat catalana i allunyar-la del veritable i únic objectiu que ha de dirigir la seva acció: la independència de Catalunya. En la lluita per aquest objectiu, el FNC es trobarà a primera línia.

El FNC és obert a tots aquells catalans que s’adonen de l’engany que els nostres anteriors dirigents han orquestrat; als qui no es volen retre i als qui volen batallar, un cop més, per a la llibertat autèntica i total del nostre país. Per Catalunya!

Col·laboreu amb el FNC