Comunicat del FNC davant la situació política actual

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Davant de la ineptitud, el comportament egoista, el desgavell general i el ridícul que els partits “processistes” mostren al món en general i als catalans en particular, el Front Nacional de Catalunya comunica a tots els seus militants, simpatitzants, seguidors i votants que:

1. El partit està preparat, si cal, per a unes noves eleccions al Parlament de Catalunya per a posar fi a l’estratègia dissuasiva i desmobilitzadora dels tres partits processistes. Ningú no entén aquest capteniment tot i tenir en aquesta institució representativa una majoria de vots i diputats presumptament independentistes.

2. El FNC recorda que, contra tot pronòstic i contra tota la maquinària mediàtica “processista” que ens va calumniar mentre donava veu al neofranquisme més bel·ligerant, ja vàrem ser presents a les darreres eleccions i que estem més ben preparats i més ben organitzats en cas d’una nova contesa electoral al Parlament autonòmic.

3. Fem una crida als nacionalistes desenganyats (una bossa de 600.000 vots, pel cap baix) davant de tanta infàmia “processista” perquè facin del FNC la seva veu patriòtica i veritablement independentista per a alliberar Catalunya del jou foraster, i ens posem a la disposició dels catalans per fer realitat la DUI que no gosen ni volen fer els qui viuen de gestionar les engrunes del poder autonòmic sota l’”ordeno y mando”.

4. Mentre observem astorats les reunions inversemblants entre polítics elegits i presos polítics que van decidir abandonar la lluita d’alliberament nacional, a la qual s’havien compromès, per lliurar-se a l’enemic, el FNC continua treballant sense descans per restituir l’Estat Català independent que els catalans anhelem. És el moment de ser valents, de fer un pas al davant i de fer Front tots plegats per assolir la independència.

Per Catalunya!

3 de maig del 2021

Col·laboreu amb el FNC