Missatge per al jovent nacionalista de Catalunya

QR Ubicació Irlandès
Facebook
Twitter

Són moments difícils per a la nostra Nació, el panorama polític és desolador. El català ha reculat fins a uns nivells mai imaginables, i els nostres governants miren cap a un altre cantó i ignoren la situació d’emergència lingüística i d’identitat que pateix el nostre país.

Cap dels tres partits parlamentaris “independentistes” ha complert la seva paraula. Tots tres han abandonat a la seva sort la gent, que era al carrer, il·lusionada, conscient del moment històric, predisposada a tot per l’alliberament nacional.

Tot això, enmig d’una escena de pandèmia mundial que arrossegarà una de les pitjors crisis, acompanyada d’una gestió pèssima dels governants, en la qual treballadors, autònoms i petits empresaris tenen i tindran enormes dificultats per a subsistir, amb engrunes com a ajudes i escanyats pel sistema fiscal actual.

Amb un sistema judicial que afavoreix els delinqüents multireincidents, amb la qual cosa fa créixer la inseguretat als carrers de les nostres viles, per on cada cop és més perillós passejar tot sol.

Amb uns problemes més que evidents d’habitatge, amb famílies treballadores que tenen problemes per mantenir el seu pis, i els governants tampoc no hi posen cap remei, o l’únic que fan és ser tous amb l’ocupació, quan cap de les dues situacions és acceptable.

Amb una Catalunya interior on la despoblació no s’atura, sense que els nostres governants dotin d’infraestructures el territori ni hi posin remei. Amb un sector primari completament abandonat pels governants, i  un model econòmic basat tant en el turisme massiu que malmet l’ecosistema del nostre país i genera conseqüències negatives per als ciutadans; un model de mà d’obra barata, no pas de generar valor afegit.

Tant Ferms com el Front Nacional de Catalunya tenim al nostre programa mesures concretes per solucionar tots aquests problemes.

És per això que els joves de Ferms fem una crida a tot el jovent que estimeu el país, que veieu la situació política de la Nació amb preocupació, i que no voleu restar de mans plegades mentre Catalunya és devastada, que feu el pas i militeu a les joventuts del partit polític que ha dit prou, del partit polític que s’ha organitzat per assolir la independència, no pas per gestionar la submissió. Perquè nosaltres som nacionalistes i estimem la nostra pàtria.

Per tot això, fes el pas. Fes front amb nosaltres fent clic a aquest enllaç.

#AlliberaElTeuPaís. Afilia’t i #FemFront per l’#EstatCatalà

Gerard Guarner i Viedma
Responsable de comunicació de Ferms

Col·laboreu amb el FNC