Us presentem en Magí, cap de llista del FNC per la demarcació de Lleida.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Sóc en Magí Hildebrandt, cap de llista del Front Nacional de Catalunya per la demarcació de Lleida a les eleccions del 14-F. 
 
Vaig néixer a la Seu d’Urgell, la capital de l’Alt Urgell, la Catalunya Vella. Allà em vaig criar en un entorn molt català, privilegiadament català, m’atreviria a dir, on podia viure pràcticament en la totalitat en llengua catalana. 
 
Quan tenia setze anys vaig anar a viure a l’Àrea Metropolitana de Barcelona per cursar el batxillerat, i va ser llavors quan vaig començar a ser conscient de la crítica situació de Catalunya. Em va impactar l’extensiu ús del castellà; a vegades, em sentia com si hagués sortit de Catalunya. 
 
Posteriorment, vaig cursar Ciències Polítiques i Gestió Pública a la Universitat Autònoma de Barcelona, coincidint amb el procés, en un ambient altament polititzat. 
 
La UAB és una universitat majoritàriament d’esquerres, sobretot la Facultat de Ciències Polítiques, i allà vaig conèixer i patir l’argumentari del marxisme cultural i el relativisme moral de la mà dels alumnes, però també dels professors. 
 
Quan vaig finalitzar els estudis universitaris ja era conscient que el procés havia estat un engany al poble de Catalunya, i que els partits polítics processistes no servien per a resper això vaig cercar una alternativa. 
 
Vaig trobar el Front Nacional de Catalunya, un partit que defensa els meus valors desacomplexadament i parla dels problemes que més em preocupen: la situació del català, la situació d’inseguretat econòmica i la immigració il·legal. 
 
El Front Nacional de Catalunya és l’únic partit independentista que trenca amb la correcció política i parla dels temes tabú dels quals les elits no volen que parlem; és l’únic partit que defensa el català i la Nació Catalana a ultrança, i és l’únic partit que prioritza l’alliberament nacional per sobre de tot. És per això, que us demano el vot pel Front Nacional de Catalunya, per una Catalunya independent, pròspera, segura i forta. 

Col·laboreu amb el FNC