Maria Montserrat Guasch, cap de llista per Tarragona del FNC

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Nascuda l’any 1961 a l’Espluga de Francolí (Conca de Barberà), casada i mare de dos fills. Montserrat Guasch Francesch viu entre Reus i la seva vila natal, on exerceix de professora i mestra de català des de fa 37 anys. Decebuda i farta dels partits de sempre, que “estan ensorrant el país”, Guasch veu en un partit com el FNC una alternativa real per aconseguir la independència i preservar la identitat catalana.

Montserrat Guasch mai no ha militat a cap partit polític, un fet que li serveix per marcar distància amb els polítics actuals que han fet de la política el seu modus vivendi. Davant d’uns polítics que volen quedar bé amb tothom, el Front vol tractar els catalans com adults, explicant que cal reaccionar avui mateix davant l’actual situació d’emergència nacional.

Cal passar comptes amb els partits suposadament independentistes que han malbaratat una dècada de mobilitzacions i no han fet efectiu el mandat del Primer d’Octubre. Ahir ens van abandonar i avui són els responsables d’una de les pitjors gestions de la pandèmia del món”.

La defensa de la llengua catalana serà un dels punts forts de la campanya del FNC: “Denunciarem que en masses escoles la immersió lingüística no funciona. Cal que el català recuperi prestigi i guanyi parlants, creiem que una societat més catalana serà també més segura, estarà més cohesionada i serà més pròspera”.

La professora Guasch posarà en relleu la seva experiència a una escola de valors cristians i catalans on la llengua catalana és protagonista d’un model d’èxit reconegut. A la campanya a Tarragona es denunciarà els dèficits crònics del transport públic, que ens fa dependents cotxe per desplaçar-nos arreu del Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre. Defensarem i protegirem sectors econòmics estratègics del Camp, com la indústria i el turisme, modernitzant-los i apostant pel valor afegit, la sostenibilitat i que els beneficis repercuteixin a la gent del territori.

Farem una crítica contundent a la corrupció del sistema espanyol i autonòmic. “Crec que el diner públic és sagrat: la mala gestió o una administració sobredimensionada també són corrupció, ja que roben diners de sectors que realment ho necessiten, com la sanitat o l’educació. Volem ser un partit útil per a la nostra gent, des del treballador català al petit i mitjà empresari. Avui tots menystinguts, humiliats i farts de tanta burocràcia i tants impostos perquè ara, quan les coses van maldades, no tenir calaix per ajudar els catalans que ho necessiten”.

Recuperem el poder: independència!

Catalanitat, Seguretat i Prosperitat!

Col·laboreu amb el FNC