Comunicat VALORACIÓ DELS RESULTATS ELECCIONS DEL 14 DE FEBRER DE 2021 A LA CA DE CATALUNYA

Facebook
Twitter

El Front Nacional de Catalunya vol destacar els aspectes positius del resultat assolit pel nostre partit en la jornada electoral d’ahir, 14 de febrer de 2021. Si bé esperàvem més suport, estem satisfets, en les circumstàncies en què hem hagut de concórrer a les eleccions, d’haver pogut aplegar 5.000 vots de nacionalistes conscients i sòlidament motivats per al projecte de restitució de l’Estat Català.

Hem mobilitzat un capital humà i de vots respectable, en una campanya forçada pel poder polític espanyol, calculada per al seu benefici polític, que ens ha obligat a organitzar-nos sense gairebé temps, i, sobretot, sense diners. Malgrat això, vam aconseguir més avals dels necessaris en un temps rècord, i hem bastit un programa i una campanya més que dignes que han convençut més de 5.000 catalans de fer-nos confiança, malgrat una de les campanyes d’intoxicació més brutes mai vistes en la política catalana recent, una campanya en contra que podríem qualificar de delictiva.

El que és més important i esperançador per a nosaltres és haver aconseguit que gent amb un talent immens s’hagi vinculat d’una manera o altra al Front. Sempre hem dit que quan cal, Catalunya respon. I ara, en un moment d’emergència nacional absoluta, el poble català, un cop més, ha ofert els seus fills més compromesos i brillants, quan semblava que ja no es podria gratar res d’aquest país en runes. Aquests companys que, de dins i de fora de l’estructura del partit, s’han dedicat a defensar el projecte engrescador del nacionalisme català, són el més gran tresor que tots plegats tenim.

Un gran agraïment, doncs, als votants, simpatitzants i militants pel vostre compromís, valentia i dedicació i pels esforços realitzats per tal que el FNC s’hagi pogut fer visible durant la campanya.

Els processistes ara ja no poden amagar que hi ha una alternativa, petita encara -certament-, però una veu discordant que els recorda que hi ha una esquerda en el seu discurs de dilació i desesperació, en la seva súplica mesella al poder espanyol, d’un ridícul discurs pidolaire de més ‘democràcia’ per part d’una pretesa ‘autonomia díscola’.

Ara hi ha gent que pot aplegar-se al voltant d’un nou pal de paller on poden sentir com algú els recorda que som els hereus, tots nosaltres, d’un gloriós i modern Estat, que va ser molt avançat legislativament i social, pròsper a nivell econòmic, que va reunir, no fa pas tant, els catalans dins d’un terrritori organitzat a nivell polític i social: no som una part de cap Estat amb ‘dèficits democràtics’, som els legítims continuadors d’un Estat que va ser i es troba encara militarment ocupat.

Catalunya ha de canviar de rumb polític urgentment si nol vol desaparèixer com a poble i entrar en una espiral de decadència sense retorn. Ho podem fer, perquè durant la història hem estat en altres contextos hostils, per bé que mai abans havíem estat tan minoritaris a la nostra terra.

Al segle XXI i a Europa Occidental, les guerres ja no es fan amb soldats regulars i canons, sinó és en casos extrems; les guerres ara es fan amb altres mitjans. La societat catalana en conjunt ha de prendre consciència que ens trobem sota un atac constant perquè la Nació Catalana, i les nacions del món en general, desapareguin.

Les nacions són l’expressió d’un cos social organitzat. Tot allò que permeti l’organitzaciò política de la gent, que els doni força col·lectiva, és temut pels poders il·legítims, ja siguin regionals, com Espanya i França, o globals, com la teranyina del poder financer mundial actual.

El Front es compromet a continuar forjant un projecte polític que permeti que Catalunya, com a nació, de forma col·lectiva, pugui fer front a aquesta guerra 2.0 en què ens trobem, aquesta mort lenta a la qual ens estan sotmetent, i a la qual cap moviment o partit polític català actual està donant resposta.

A Catalunya no li resten gaires oportunitats. No cal dir que el Front ha col·locat una primera pedra d’un gran edifici que es presenta a la política catalana amb una proposta totalment nova i actualitzada.

Més enllà de possibles noves eleccions o no, l’objectiu en aquest moment ha de ser formar tants nuclis locals i territorials com sigui possible per tal que el nostre poble es pugui organitzar un altre cop per a poder lluitar en condicions per la supervivència nacional, que, al final, és també la supervivència de tots i cadascun de nosaltres.

No volem deixar d’esmentar el gran nombre d’irregularitats que van aflorant. Per al Front, cada vot assolit és un tresor incommensurable, perquè al seu darrere hi ha un català que ha pres una decisió conscient molt difícil. Per tant, no deixarem de perseguir tots els casos en què creiem que hi ha hagut irregularitats, fins que esclarim si ha passat quelcom condemnable, i es rectifiqui.

Gràcies a tots un altre cop.

Per Catalunya!

15 de febrer de 2021

Secretariat General
Front Nacional de Catalunya

Col·laboreu amb el FNC