Comunicat del FNC sobre les noves accions legals contra insults, maquinacions i falsedats versades contra el partit

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Posem en coneixement que, tal i com es va informar en la roda de premsa del dilluns 8 de febrer de 2021, el Front Nacional de Catalunya ha emprès noves accions legals, al jutjat corresponent, contra les següents persones de l’àmbit polític que han insultat i exposat públicament falsedats malintencionades contra el FNC:

  • DOLORS SABATER PUIG, cap de llista per Barcelona de la CUP
  • NATÀLIA SÀNCHEZ DIPP, candidata número 4 per Girona de la CUP
  • ELSA ARTADI VILA, candidata número 4 per Barcelona de JXCAT
  • ANTONI CASTELLÀ CLAVÉ, candidat número 25 per Barcelona de JXCAT
  • SERGI SABRIÀ BENITO, candidat número 2 per Girona d’ERC
  • ROGER TORRENT i RAMIÓ, candidat número 3 per Barcelona d’ERC
  • JESSICA ALBIACH SATORRES, cap de llista per Barcelona d’En Comú Podem
  • I una vuitena persona membre d’En Comú Podem, la qual no és candidata i, per aquest motiu, no podem fer pública la seva identitat.

Totes aquestes persones amb incidència pública han tractat gratuïtament i despectivament el FNC de partit xenòfob i d’extrema dreta, i fins i tot han afirmat que el FNC no respecta els drets humans, tot plegat dit o bé sense coneixement de causa o malintencionadament, tot causant un perjudici polític i social a tots els membres del nostre partit.

Al FNC hem estat durant més d’un any i mig pacients davant tota aquesta mena de calúmnies, maledicències, insults i intents barroers de denigrar-nos políticament. No som xenòfobs, ni racistes, ni feixistes, ni d’ultradreta, com es pot comprovar a través de la nostra pàgina web (elfront.cat).

Una altra cosa són les interpretacions interessades i la manipulació per part de certs membres de grups polítics que ens han difamat impunement per por de perdre vots de persones significativament independentistes i, en conseqüència, perdre les prebendes que es deriven dels seus càrrecs polítics obtinguts amb anterioritat.

Com ja vam anunciar, aquesta acció judicial és la continuació de tot un seguit de denúncies empreses pel Front Nacional de Catalunya contra persones i entitats que ens han volgut desprestigiar públicament. Totes aquestes calúmnies han estat registrades notarialment i en onades successives passaran pels jutjats.

Tota paciència té un límit, i cap injúria no és gratuïta. A partir d’ara, difamar el FNC tindrà el preu que correspon en una legalitat on, en teoria, es manté el dret de la pròpia imatge, de l’honor i de la defensa dels danys morals públics que es causen.

 

Barcelona, 10 de febrer del 2021

Front Nacional de Catalunya

Col·laboreu amb el FNC