Sergi Perramon, candidat pel FNC

Avaleu el Sergi Perramon del FNC
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Sóc Sergi Perramon i Subirana, nascut a Manresa l’any 1993. Tinc estudis en Ciències Polítiques i faig les acaballes del grau de Dret per la UOC. En el camp laboral, em dedico, com tants catalans, a ajudar a sostenir un petit negoci familiar. Les meves vocacions són la poesia i la política. La primera, no només m’ha servit com a procés creatiu, sinó com una manera de relacionar-me molt íntimament amb la nostra llengua, i m’ha permès de participar en diferents certàmens i recitals. Encoratjat per la bona rebuda, he emprès la publicació del meu primer poemari.

Com a militant del FNC i Ferms, tinc com a imperatiu categòric l’amor a Catalunya i la defensa de la seva catalanitat. Constantment, són vulnerats els drets dels catalans de viure la seva catalanitat amb plenitud a Catalunya, i els hem de defensar a ultrança. Ara no s’està fent front a aquest esllanguiment nacional, ans al contrari; els partits processistes l’alimenten quan cauen en el parany del discurs postmodern. Aquest relat ha reeixit força entre les noves generacions i si com a jove no t’afegeixes al corrent generalista, t’etiqueten o et desplacen; però ja ho diuen que l’etiquetatge diu més de l’etiquetador que no pas de l’etiquetat. Com vaig dir en la meva presentació com a militant, el postmodernisme està aconseguint acabar de forma global amb la legitimitat de la nostra cultura pública compartida i l’està substituint per un gran buit d’incertesa.

He nascut i he crescut en una ciutat que estimo i que ha estat feu del nacionalisme català. Avui, només en resten els vestigis i les escorrialles en forma d’homenatges i en noms de carrer. Una ciutat on, també, la identitat nacional s’expressava en forma de petits artesans, comerciants i mercaders que van consolidar negocis amb gran esforç i centenars d’anys d’història, alguns dels quals han hagut d’abaixar la persiana. I és per això, que el meu nacionalisme es defineix no tan sols per perseguir l’assoliment de l’Estat Català, sinó per protegir-lo de la castellanització dirigida, de les imposicions de models que anul·len el nostre propi, que és el que ens ha fet grans. Encara hi som a temps! Per això la presència del Front Nacional de Catalunya és vital!

Envieu avui mateix els avals. Podeu trobar les instruccions a: https://elfront.cat/aval

Col·laboreu amb el FNC