Presentació d’Enric Arau, cap de llista per Girona del FNC

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

El meu nom és Enric Arau. Durant molts anys vaig ser empresari d’un negoci de noves tecnologies amb la qual vam crear un model per informatitzar la comptabilitat pública.

Mai havia estat en cap llista electoral, i si als 80 anys he decidit presentar-me com a cap de llista del Front Nacional de Catalunya per la demarcació de Girona a les eleccions al Parlament és perquè considero que és el partit que ens portarà a la independència. Crec fermament que sense nacionalisme no hi pot haver independència i dono suport al FNC perquè és l’únic partit que es defineix com a nacionalista a més d’independentista.

Durant la fosca del franquisme, quan anava a la universitat, ja vaig ser perseguit pels grisos. Vaig acompanyar el meu mestre i guia, Lluís Maria Xirinacs, en les seves assegudes davant de la presó Model de Barcelona i en diferents accions organitzades per ell, on vaig rebre les garrotades corresponents. D’ençà del 2017 he participant en talls de carreteres i autopistes a les comarques de Girona, a primera línia, tot i la por que provocava la repressió de la policia espanyola.

He entrat en política per contribuir a fer efectiva la declaració unilateral d’independència. Per això, si aconsegueixo ser diputat actuaré amb força per tal de fer pressió als partits teòricament independentistes. Al Parlament no tindré pas cap mania a l’hora de recriminar al processisme la seva rendició a l’ocupant espanyol, les seves mentides als catalans i el fet que hagin convertit el seu servei al nostre poble en un modus vivendi amb un bon sou a costa del contribuent català. No vull pas fer política. Vull ser al Parlament per fer Pàtria i per lluitar per la independència. I si malauradament no aconseguim la independència en aquesta legislatura, plegaré de la política perquè no vull cap poltrona.

Col·laboreu amb el FNC