Nacor Valenzuela, Catalunya s’ha de fer respectar.

Envieu avaavaleu Nacor Valenzuela del FNCls al Nacor Valenzuela
Facebook
Twitter

Nacor Valenzuela (Sabadell, 1992). Dinamitzador esportiu, empresari  i cuiner. També he fet voluntariat a escoles ensenyant a nens nouvinguts a aprendre la nostra llengua.

De família castellana inadaptada, la meva estima envers Catalunya ve des de ben petit. Vaig créixer, malgrat estar rodejat de persones totalment contràries a les meves idees, amb la ferma convicció que Catalunya havia de recuperar la seva sobirania i amb l’únic sentiment de ser català i sentir-me arrelat a la terra que estimo.

Formo part del Front Nacional de Catalunya, després d’haver passat per altres formacions suposadament independentistes perquè és l’únic partit que m’ha tornat a il·lusionar, i que no fa servir la paraula independència per interessos polítics no gaire clars.

Catalunya necessita urgentment tornar a ser catalana, tornar-se a estimar i a fer-se respectar.

Estem en una situació límit i la meva experiència em diu, que donant suport al Front, i fent que sigui present al parlament es l’única manera que la nostra cultura, llengua, i tradicions sobrevisquin a la greu situació en la qual ens trobem.

L’única forma d’arribar a ser un estat és sentir-nos com a tal, i no tinc cap mena de dubte que tots i cadascun dels que som del Front, tenim aquesta actitud.

Em presento a les llistes del Front Nacional de Catalunya amb la fermesa i la convicció que aquest partit pararà els peus a l’espanyolisme i al processisme, i farà la independència d’aquest país, tal i com el mandat democràtic del primer d’octubre va expressar a les urnes malgrat els atacs antidemocràtics de la policia espanyola.

Els catalans que de debò estimem aquest país amb la seva història, llengua i cultura faci mil anys que visquem aquí o només en faci deu, tenim el deure de recuperar el nostre estat i les institucions arrabasades el 1714.

 

 

 

Col·laboreu amb el FNC