Nacor Valenzuela, Catalunya s’ha de fer respectar.

Envieu avaavaleu Nacor Valenzuela del FNCls al Nacor Valenzuela
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Nacor Valenzuela (Sabadell, 1992). Dinamitzador esportiu, empresari  i cuiner. També he fet voluntariat a escoles ensenyant a nens nouvinguts a aprendre la nostra llengua.

De família castellana inadaptada, la meva estima envers Catalunya ve des de ben petit. Vaig créixer, malgrat estar rodejat de persones totalment contràries a les meves idees, amb la ferma convicció que Catalunya havia de recuperar la seva sobirania i amb l’únic sentiment de ser català i sentir-me arrelat a la terra que estimo.

Formo part del Front Nacional de Catalunya, després d’haver passat per altres formacions suposadament independentistes perquè és l’únic partit que m’ha tornat a il·lusionar, i que no fa servir la paraula independència per interessos polítics no gaire clars.

Catalunya necessita urgentment tornar a ser catalana, tornar-se a estimar i a fer-se respectar.

Estem en una situació límit i la meva experiència em diu, que donant suport al Front, i fent que sigui present al parlament es l’única manera que la nostra cultura, llengua, i tradicions sobrevisquin a la greu situació en la qual ens trobem.

L’única forma d’arribar a ser un estat és sentir-nos com a tal, i no tinc cap mena de dubte que tots i cadascun dels que som del Front, tenim aquesta actitud.

Em presento a les llistes del Front Nacional de Catalunya amb la fermesa i la convicció que aquest partit pararà els peus a l’espanyolisme i al processisme, i farà la independència d’aquest país, tal i com el mandat democràtic del primer d’octubre va expressar a les urnes malgrat els atacs antidemocràtics de la policia espanyola.

Els catalans que de debò estimem aquest país amb la seva història, llengua i cultura faci mil anys que visquem aquí o només en faci deu, tenim el deure de recuperar el nostre estat i les institucions arrabasades el 1714.

 

 

 

Col·laboreu amb el FNC