Maria Bofí i Salichs, el poder de les dones catalanes.

Avaleu a la Maria Bofí Salichs
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Sóc la Maria Bofí i Salichs, nascuda a Lima, Perú, l’any 1964. Treballadora, empresària, mare, monoparental, m’agrada fer ioga i sortir a córrer per desconnectar.

Mon pare era de Malgrat de Mar i ma mare de Calella de Mar. El 1964 van decidir marxar de Catalunya. El meu pare volia instal·lar maquinària tèxtil i finalment es decidí a emprendre i crear una fàbrica de roba interior.

He viscut vint-i-vuit anys en un país que no acabes de sentir-lo teu, però que respectes per la seva gent i la seva cultura. Conec la història d’Espanya des de Lima, el seu sistema inquisidor i colonitzador, que segueix practicant. Per tant, sóc independentista.

Vaig tornar a Catalunya per a sobreviure a maltractaments de gènere. He estudiat i treballat d’auxiliar d’infermeria, he tingut negoci, he treballat fora i dins de casa, de mileurista al tèxtil, etc. Tot pel futur de les meves filles. No us imagineu el poder, la capacitat i la força que tenim les dones.

Ara lluito pel futur dels catalans, per la independència de Catalunya, perquè una Catalunya conquerida no té futur. Hem de ser un país lliure per disposar d’un sistema educatiu propi, d’un bon sistema de salut, d’un teixit productiu i de les infraestructures requerides.

Vull una Catalunya independent que tingui lleis pròpies, per la igualtat entre homes i dones, per conciliar la vida familiar amb el treball, per a viure en un entorn segur i pròsper, per avançar com a país. Qui estima Catalunya i es sent català no pot continuar afavorint l’opressor ni els aliats processites.

No deixem que vinguin de fora a gestionar-nos, aprofitar-se i dir-nos què hem de fer. Podem decidir per nosaltres mateixos com volem viure, com volem parlar, com volem que sigui el futur de Catalunya.

Les dones catalanes tenim la força per aconseguir un canvi i fer història. Vull poder votar un projecte que lluita per Catalunya, per una bona atenció als nostres avis, pel futur dels nostres fills.

Avaleu avui el FNC perquè puguem confrontar el govern, perquè puguem executar des del Parlament el pla estratègic per la independència de Catalunya!

Sóc nacionalista. Sóc del FNC.

Avaleu a: https://elfront.cat/aval

Col·laboreu amb el FNC