Avals aconseguits i llistes presentades a les quatre circumscripcions

Facebook
Twitter

EL FNC ACONSEGUEIX TOTS ELS AVALS I TINDRÀ LLISTA A TOTES LES DEMARCACIONS CATALANES DE LA CATALUNYA AUTÒNOMA

El dia que s’havia de fer la proclamació oficial de les candidatures, fet que ha estat impedit per tots els partits parlamentaris -amb més o menys consens-, el Front Nacional de Catalunya volem DONAR LES GRÀCIES als 7.506 catalans que ens han avalat per fer possible que siguem presents a les quatre circumscripcions en les properes eleccions al Parlament de Catalunya.

Cal dir que han estat 7.506 avals aconseguits amb sang, suor i llàgrimes i alhora el un gran coratge d’una exemplar i determinada militància i una voluntariosa xarxa de simpatitzants, catalans tots, que han culminat la gesta malgrat la campanya d’animadversió i descrèdit orquestrada per certes formacions polítiques i els seus mitjans de comunicació afins; malgrat que alguns partits han mentit deliberadament la gent tot dient que es podia avalar més d’un partit, la qual cosa va provocar no poder acceptar les signatures de centenars de persones perquè serien invalidades; militants i simpatitzants que han culminat la gesta malgrat les desenes d’amenaces i agressions rebudes per part de l’extrema esquerra, amb robatoris amb violència d’avals –tot això delictes electorals –, i fins i tot de pertinences personals, (fets, tots ells, denunciats al cos de Mossos d’Esquadra); militants i simpatitzants que han culminat la gesta malgrat haver de recollir-los en temps de Nadal, amb fred i grans nevades, i al bell mig d’una pandèmia.

Malgrat tots aquests entrebancs, gens democràtics, malgrat tantes inclemències, hem aconseguit recollir 7.506 avals que, lògicament, en circumstàncies normals n’haurien estat molts més.

Esperem i desitgem que en el proper decret de començaments d’abril no es tornin a fer jugades brutes contra els partits extraparlamentaris. Si, malgrat tot, persisteixen les il·legalitats, estudiarem recórrer al TSJC per tal de fer prevaldre els nostres drets.

A partir d’avui, el FNC ens considerem legitimats per a començar una precampanya destinada a fer conèixer els nostres candidats i les nostres propostes i per a engegar una captació de fons destinada a fer arribar a tots els racons de la Catalunya tristament encara autònoma el nostre missatge, conscients del silenci dinàmic que rebrem per part de molts.

El nacionalisme català ha tornat per sempre més, malgrat les jugades brutes que puguin fer la resta dels partits, per abanderar la independència unilateral, la catalanitat, la prosperitat i la seguretat.

Col·laboreu amb el FNC