El FNC posa en marxa les accions legals contra les insídies i falsedats vessades contra el partit

Facebook
Twitter

Posem en coneixement que, tal i com es va informar en el nostre anterior comunicat del passat 17 de desembre, el FNC des d’avui mateix ha emprès accions legals, al jutjat corresponent, contra les següents persones i empreses en les quals treballen i/o han aparegut:

 1. CORPORACIÓ CATALANA DE MITJANS AUDIOVISUALS amb NIF A08849622.
 2. Programa TELENOTICIES VESPRE emès, essent responsable el director de la citada CCMA el SR JOSEP VICENT SANCHIS LLÀCER.
 3. RAMON PELLICER COLILLAS, presentador del Programa TELENOTICIES VESPRE.
 4. Programa ESTÀ PASSANT emès, essent responsable el director de la citada CCMA el SR JOSEP VICENT SANCHIS LLÀCER.
 5. MINORIA ABSOLUTA, productora del Programa ESTÀ PASSANT essent responsable el director de la citada , el SR FRANCESC ESCRIBANO I ROYO.
 6. TONI SOLER I GUASCH Presentador del programa ESTÀ PASSANT.
 7. JAIR DOMINGUEZ TORREGROSA Presentador del programa ESTÀ PASSANT.
 8. PLANTA BAIXA emès, essent responsable el director de la citada CCMA el SR JOSEP VICENT SANCHIS LLÀCER.
 9. SR XAVIER ROSSINYOL MARTINEZ, director, en relació amb el programa PLANTA BAIXA produït, per LA MANCHESTER RADIOFONICA SL.
 10. SR MAIOL ROGER, Director del programa PLANTA BAIXA, que pot ser citat al carrer Oriol Martorell nº1, C.P 08970, Sant Joan Despí (Barcelona).
 11. SR RICARD USTRELL I GARRIDO Presentador del programa PLANTA BAIXA.
 12. SR JOSEP VICENT SANCHIS LLÀCER, responsable com a director de la citada CORPORACIÓ CATALANA DE MITJANS AUDIOVISUALS, en relació amb el programa TOT ES MOU emès.
 13. HELENA GARCIA MELERO Presentadora del programa TOT ES MOU.

Totes aquestes persones van tractar gratuïtament i despectivament el FNC de partit xenòfob i d’extrema dreta o de no respectar els drets humans, sense coneixement de causa i sense contrastar la informació, donat que en la majoria dels casos són periodistes i coneixen la praxi correcta de la seva professió.

Denunciem així mateix la CCMA per permetre que en una televisió pública que paguem tots els catalans, es facin aquestes difamacions, sense ni tan sols donar l’oportunitat del dret de rèplica i deixant exercir pràctiques que s’allunyen profundament del periodisme rigorós i objectiu.

El FNC hem estat més d’un any i mig pacients davant tota mena de calúmnies, maledicències, insults i intents barroers de denigrar-nos políticament. No som xenòfobs, ni racistes, ni feixistes ni d’ultradreta, com es pot comprovar a través de la nostra pàgina web (elfront.cat)

Una altra cosa són les interpretacions interessades i la manipulació per part de certes persones i grups polítics que han proferit totes aquestes difamacions per por de perdre vots veritablement independentistes i en conseqüència les prebendes que es deriven dels seus càrrecs.

El FNC, com ja vam anunciar, expliquem que aquesta acció judicial és només el començament de tot un seguit de denúncies contra persones i entitats que ens han difamat públicament. Totes aquestes calúmnies han estat registrades notarialment i en onades successives passaran pels jutjats.

Tota paciència té un límit, i tota injúria no és gratuïta. A partir d’ara, difamar el FNC tindrà el preu que correspon en una legalitat on, en teoria, es manté el dret de la pròpia imatge, de l’honor i de la defensa dels danys morals públics que es causen.

Barcelona, 23 de desembre del 2020

Col·laboreu amb el FNC