El FNC obre les seves llistes electorals a independents

Parlament de Catalunya
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

El Front Nacional de Catalunya fa una crida a tots els patriotes a incorporar-se com a independents a les llistes que el partit té intenció de presentar a les eleccions al Parlament de Catalunya previstes pel 14 de febrer de 2021.

El FNC obre les llistes a tots els catalans per bastir una candidatura representativa de l’espai independentista nacionalista que estem recuperant i que ha estat intencionadament arraconat pel processisme.

Cal que el nacionalisme català recuperi el poder per fer efectiu el mandat atorgat pels catalans el Primer d’Octubre.

Els partits polítics que van convocar el referèndum van trair els catalans així com la seva promesa que havia de ser vinculant. Tots tres partitsEsquerra Republicana, Junts per Catalunya i CUP, han fet tot el possible per desvirtuar aquest compromís, enganyant milions de catalans.

Un altre cop es fa palès que l’interès de les direccions d’aquests partits es concentra en continuar mantenint el minso poder de la Generalitat i repartir-se les engrunes autonòmiques.

Ens sentim interpel·lats per la població quan a les enquestes fa visible la voluntat que la nostra formació es presenti a les eleccions del Parlament com a representants de l’independentisme nacionalista.

Entenem que l’objectiu de la legítima independència de Catalunya no és d’un sol partit sinó de tots els catalans que hi creuen i per aquest motiu obrim les llistes a les persones que el comparteixen per tal que esdevingui una realitat i s’executi la voluntat popular de manera unilateral.

L’únic vot útil és aquell que farà complir la voluntat del poble català.

Són més de tres anys de governs amb una majoria presumptament independentistes que podria haver fet efectiva la independència. Més de tres anys d’enganys!

L’únic vot útil és el Front Nacional de Catalunya.

Recuperem el Poder: Independència! 

Catalanitat, Seguretat i Prosperitat. 

Poseu-vos en contacte a: info@elfront.cat

O empleneu el formulari: https://elfront.cat/formar-llistes/

Col·laboreu amb el FNC