L’Albert Pont serà el cap de llista del FNC de la ma de la plataforma independent Via Única

Albert Pont Cap de Llista independent del FNC
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

L’Albert Pont, president del Cercle Català de Negocis (CCN), s’incorpora a la plataforma d’independents Via Única (viaunica.cat) per representar-la a les llistes del FNC com a presidenciable, per tal de recolzar l’execució del projecte per la independència.

El FNC té la ferma intenció de proclamar la independència i ho farà dintre de la legalitat del marc que atorga el Dret Internacional en matèria de successió d’estats.

L’objectiu de la legítima independència de Catalunya no és d’un sol partit sinó de tots els catalans, per tant, el FNC té la intenció de presentar-se a les properes eleccions amb una candidatura conjunta amb catalans independents que com nosaltres volen passar a l’acció.

El FNC considera que l’Albert Pont ha de ser el cap de llista independent del FNC per les properes eleccions atès que amb la col·laboració amb Via Única i amb un candidat expert en successió d’estats posem de manifest la nostra clara determinació i prioritat per constituir l’Estat Català.

Us convidem a formar part i a avalar el FNC per fer possible aquest projecte d’alliberament nacional de Catalunya d’acord a la voluntat dels catalans expressada el Primer d’Octubre. Avaleu a: http://elfront.cat/fnc-aval

Visca Catalunya lliure!
Recuperem el poder: Independència!
Catalanitat, Seguretat i Prosperitat.

Col·laboreu amb el FNC