El FNC emprèn accions judicials contra mitjans de comunicació i persones físiques arran de difamacions i falses acusacions

accions judicials FNC
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

D’ençà que el Front Nacional de Catalunya va irrompre al tauler polític a les darreres eleccions municipals amb prop del 10% del vot a la vila de Ripoll, i fins i tot  durant la campanya, hem rebut atacs en forma d’insults, desqualificacions i mentides.   

Sempre hem cregut que en política les diferents propostes i visions han de ser parlades i discutides, i esperàvem que en presentar les nostres propostes serien contrastades civilitzadament i que els atacs infundats anirien desapareixent.  

Al contrari del que crèiem, la nostra presència com a convidats a una reunió on es pretenia explorar la possibilitat de forjar la unitat independentista va generar molts missatges difamadors i injúries, no tan sols a les xarxes, sinó als mitjans audiovisuals públics de la Generalitat, i a la premsa escrita, incloses algunes amenaces que ja no podem deixar passar.  

Les persones involucrades demostren, una vegada més, la seva preocupació per mantenir la seva posició en un govern autonòmic del Regne d’Espanya i la manca de compromís amb la voluntat i el mandat atorgat per la societat catalana, en aprofitar la situació per atacar als rivals polítics amb una manipulació inadmissible. No podem acceptar ser tractats com a partit xenòfob ni com a partit d’ultradreta. 

Per tant, arran dels fets dels darrers dies ens hem vist obligats, malgrat la nostra recança, a emprendre l’exercici d’accions judicials, per tal d’acabar d’una vegada i per sempre amb totes aquestes difamacions, injúries i amenaces.   

Esperem que a partir d’aquestes accions judicials contra mitjans i persones, en aquest país es puguin parlar i discutir les idees civilitzadament, com es fa a qualsevol país democràtic, així com contribuir a millorar l’ètica professional dels col·lectius involucrats, per respecte a la societat catalana, per estar a l’alçada de la complicada situació del nostre país i per una Catalunya lliure.

Col·laboreu amb el FNC