Comunicat del FNC arran de les amenaces de la batllesa de Berga

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

El Front Nacional de Catalunya vol comunicar la lamentable actuació de la batllesa de Berga en promoure no tan sols el boicot al Front sinó també les agressions físiques als seus militants.

Durant el passat cap de setmana, el portaveu de FERMS, les joventuts del Front, Magí Hildebrandt, va anunciar la intenció d’anar a Berga a repartir fulletons entre el veïnat de la zona per tal de donar a conèixer el FNC, tal com s’ha anat fent sense cap incident a Barcelona, a Badalona, al Maresme, a Tarragona, al Vallès, a les comarques gironines i a les de Ponent, on els vilatans han tingut l’oportunitat de posar qüestions i conversar amb gent del partit.

Malauradament, hi ha partits que no entenen les regles de la democràcia i de la lliure participació política i criden al boicot. Ja ho vam patir a la presentació pública a Badalona el mes de febrer passat, quan l’ex-batllessa Dolors Sabater va capitanejar un grup d’extremistes per evitar que es realitzés l’acte que finalment vam reeixir de fer. Ens ha tornat a passar ara amb una batllessa de la CUP, Montse Venturós, de Berga, que ha atiat l’odi cap els nostres joves a les xarxes però que finalment només ha aconseguit reunir a quatre persones.

Condemnem aquests atacs cap al nacionalisme català que, tot i els esforços per silenciar-nos, continua de créixer i cada dia dóna més esperança als independentistes decebuts pels partits rendicionistes, entre els quals hi ha la CUP.

Agraïm a les territorials que van fer possible que dijous no només sortíssim a Berga sinó també a onze poblacions més.

#FesFront per l’#EstatCatalà

Front Nacional de Catalunya
FERMS

Col·laboreu amb el FNC