El FNC no acotarà el cap davant Espanya

mesures contra el Covid
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Avui el Tribunal Suprem ha inhabilitat el MHP Quim Torra, i és d’esperar que tant el partit del mateix MHP Torra com els seus socis de govern, ERC, obeeixin la sentència, com ja apuntava Roger Torrent en afirmar que si Torra era inhabilitat s’haurien de convocar eleccions.

Davant d’aquestes circumstàncies, el Front Nacional de Catalunya vol denunciar l’actitud d’esclau que tenen els partits del Govern. Considerem que la manca de resposta davant de les agressions judicials espanyoles per part del Govern i el Parlament demostra que aquest Govern i aquest Parlament han renunciat a implementar el resultat del referèndum de l’1O.

És per això que demanem a la ciutadania i a les associacions independentistes que adrecin la seva protesta als partits i al Govern, incapaços d’assolir l’objectiu de dotar Catalunya d’un estat independent.

El Front, amb la intenció de ser portaveu d’aquesta veu crítica davant de la renúncia, es posa a disposició de la ciutadania com a eina per a assolir l’Estat Català i, per a fer-ho possible, us demanem a tots els catalans que ens atorgueu el vostre vot i que declareu la vostra intenció de fer-ho a la campanya Vull comprometre el meu vot, per poder encarar així les cada cop més imminents eleccions amb esperança, força i garanties.

Davant de la utòpica República de tothom dels partits processistes, fem Front per l’Estat Català dels independentistes!

#FesFront per l’#EstatCatalà

Front Nacional de Catalunya

Barcelona, 28 de setembre de 2020

Col·laboreu amb el FNC