El Front Nacional de Catalunya arribarà a les llars catalanes

mesures contra el Covid
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Aquests dies i durant les setmanes vinents els militants del Front Nacional de Catalunya sortiran al carrer de manera activa. Arribarem a les llars dels catalans patriotes i donarem a conèixer el programa del nostre partit, que té com a fita la independència de Catalunya, la defensa dels catalans i de la nostra llengua i la nostra identitat nacionals.

El Front Nacional de Catalunya s’està estenent per tot el territori amb la intenció de ser present a totes les comarques i a tots els municipis de la Nació, i amb l’objectiu de fer arribar el missatge del Nacionalisme ferm a tots els catalans.

És per això que emplacem els catalans a Fer Front amb el Front Nacional de Catalunya. Us demanem que us uniu a un partit nacionalista i independentista seriós, coherent i disposat a defensar els interessos dels catalans. Volem que us afegiu a un projecte engrescador, que vol posar Catalunya i els catalans per davant de qualsevol ideologia o de foscos interessos polítics.

Uniu-vos al nacionalisme del FNC.

Fem Front per l’Estat Català!

Fes-te militant!

Fes-te simpatitzant!

Fèlix Rabassa
Secretari d’Acció Política del Front Nacional de Catalunya

Col·laboreu amb el FNC