11 de setembre del 2020

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Aquest 11 de setembre el Front Nacional de Catalunya ha homenatjat el General Josep Moragues, executat per les tropes borbòniques castellanes per la defensa que va fer de Catalunya quan aquesta estava posicionada al costat dels austriacistes.

Durant l’ofrena, el secretari general del partit, Jordi Casacuberta, va fer un parlament en el qual manifestà la voluntat per part del Front Nacional de Catalunya de recollir l’esperit de resistència dels qui, com el General Josep Moragues, lluitaren fins a les últimes conseqüències pel nostre país durant la Guerra de Successió. Avui la lluita consisteix, primer de tot, que el Front pugui desmuntar el monopoli de l’independentisme que mantenen els partits processistes de les institucions estant, i per això hem endegat la campanya fem llistes, en la qual fem una crida per presentar-nos a les pròximes eleccions municipals i així aconseguir presència als municipis del país.

Cal dir que enguany havíem organitzat un acte a fora de Barcelona, en un altre escenari emblemàtic de la Guerra de Successió. Ja hi teníem una sala emparaulada, i un dinar posterior, però les circumstàncies sanitàries actuals han impedit de poder fer l’acte. Vam cercar alternatives, però no van fructificar, pel mateix motiu, i és per això que vam optar per fer aquest acte simbòlic, tot deixant per a l’any vinent fer un homenatge com es mereixen els herois del 1714.

#FemFront per la memòria històrica.

Front Nacional de Catalunya
Barcelona, setembre de 2020

 

Col·laboreu amb el FNC