Més d’una vintena de poblacions catalanes opten pel FNC

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Compartiu a:

Més d’una vintena de viles catalanes estan en aquests moments en procés de formar agrupacions locals del Front Nacional de Catalunya amb la finalitat de poder presentar una llista a les properes eleccions municipals.

Les viles responen a diverses característiques pel que fa al nombre d’habitants, la situació geogràfica i la renda per càpita. Cal afegir, així mateix, que tres d’aquests municipis són capitals de comarca. A mesura que aquestes agrupacions locals estiguin fermament organitzades i tinguin la capacitat de crear una llista electoral, les anirem anunciant paulatinament a la premsa.

Perquè aquesta iniciativa, sorgida de manera espontània a través de tot de militants i persones que se senten atretes pel projecte del FNC, s’estengui per totes les terres catalanes, llencem una campanya adreçada a tots els nostres militants i simpatitzants per tal que ells mateixos es facin ressò de la notícia i animin els seus convilatans a treballar per a aconseguir la llibertat de la Nació Catalana des dels municipis.

Aconseguir la independència unilateral en clau nacionalista; fer del català i l’occità les soles llengües oficials; fer que les classes populars i mitjanes del país no perdin més poder adquisitiu; lluitar contra la inseguretat i el vandalisme que s’ha ensenyorit dels nostres carrers…Aquests seran els missatges troncals de la campanya del Front Nacional de Catalunya: «Recuperem Catalunya».

Volem una Catalunya independent, pròspera, segura i on la llengua i la identitat catalanes siguin les hegemòniques.

Inscriu-te aquí:

Vull fer llista al meu municipi

Catalans! #FemFront amb el Front Nacional de Catalunya!


Compartiu a: