Més d’una vintena de poblacions catalanes opten pel FNC

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Més d’una vintena de viles catalanes estan en aquests moments en procés de formar agrupacions locals del Front Nacional de Catalunya amb la finalitat de poder presentar una llista a les properes eleccions municipals.

Les viles responen a diverses característiques pel que fa al nombre d’habitants, la situació geogràfica i la renda per càpita. Cal afegir, així mateix, que tres d’aquests municipis són capitals de comarca. A mesura que aquestes agrupacions locals estiguin fermament organitzades i tinguin la capacitat de crear una llista electoral, les anirem anunciant paulatinament a la premsa.

Perquè aquesta iniciativa, sorgida de manera espontània a través de tot de militants i persones que se senten atretes pel projecte del FNC, s’estengui per totes les terres catalanes, llencem una campanya adreçada a tots els nostres militants i simpatitzants per tal que ells mateixos es facin ressò de la notícia i animin els seus convilatans a treballar per a aconseguir la llibertat de la Nació Catalana des dels municipis.

Aconseguir la independència unilateral en clau nacionalista; fer del català i l’occità les soles llengües oficials; fer que les classes populars i mitjanes del país no perdin més poder adquisitiu; lluitar contra la inseguretat i el vandalisme que s’ha ensenyorit dels nostres carrers…Aquests seran els missatges troncals de la campanya del Front Nacional de Catalunya: «Recuperem Catalunya».

Volem una Catalunya independent, pròspera, segura i on la llengua i la identitat catalanes siguin les hegemòniques.

Inscriu-te aquí:

Vull fer llista al meu municipi

Catalans! #FemFront amb el Front Nacional de Catalunya!

Col·laboreu amb el FNC