Comunicat del Front Nacional de Catalunya per la llibertat d’expressió i contra les intimidacions

FNC_Ripoll
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Arran de la denúncia interposada contra la regidora no-adscrita de la vila de Ripoll Sílvia Orriols, en la qual és acusada de delicte d’odi per haver presentat una moció contra la construcció d’una tercera mesquita, i atès que la denunciada representava el FNC quan la moció va ser presentada, volem fer constar que el nostre partit, tan bon punt va conèixer la interposició de la denúncia, va oferir ajut a la denunciada, el qual ella va rebutjar.

Avui li reiterem el nostre suport en aquest lamentable afer, i exigim que prevalgui la llibertat d’expressió dels catalans per poder parlar de tot el que s’esdevé a la Nació Catalana.

És inadmissible que l’associació islamista Annour de Ripoll, que hauria de donar explicacions de perquè no va denunciar els discursos d’odi i de crida a l’assassinat d’occidentals* per part del seu imam Es Satty, se senti legitimada per atacar una part de la nostra societat pels seus punts de vista, sobretot quan aquests punts de vista s’han vehiculat a través de les institucions votades pels ciutadans.

* “L’imam de Ripoll cridava a ‘matar infidels’ a la mesquita”, portada de l’ARA
https://www.ara.cat/especials/portadaaportada/portada-diari-ara_0_2065593614.html

Col·laboreu amb el FNC