El Front Nacional de Catalunya posa nerviosos els espanyolistes de Cs

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

La diputada Lorena Roldán de Ciudadanos, partit imperialista espanyol, afirma en una entrevista a la televisió Teve.cat que el castellà és “llengua materna majoritària” a Catalunya, diu que hi hauria d’haver més castellà a TV3 i que en Magí Hildebrandt, portaveu de les joventuts del Front Nacional de Catalunya, “s’ho hauria de fer mirar” pel fet de reclamar que les persones que parlin en castellà a TV3 haurien de ser subtitulades o doblades.

El Front Nacional de Catalunya recorda que no tots els parlants de català són també parlants de castellà. A la Catalunya del Nord o a l’Alguer no es parla en castellà i totes les persones d’arreu del món que en els seus països aprenen la llengua catalana es planyen que no poden entendre molts continguts de la televisió pública catalana perquè són en castellà.

Tal com veiem en aquest vídeo les propostes en matèria de llengua del Front Nacional de Catalunya posen nerviós l’imperialisme espanyol representat, entre d’altres partits, per Ciudadanos. És per això que us emplacem a Fer Front a l’espanyolisme al costat del Front Nacional de Catalunya.

#FesFront per l’#EstatCatalà

Fes Front per l’Estat Català

Col·laboreu amb el FNC