El FNC fa una crida a la mobilització dels catalans davant la manca de compromís patriòtic de la classe política i la imminència de la convocatòria d’eleccions

Avala al FNC
Facebook
Twitter

Un altre cop serem convocats a unes eleccions autonòmiques tutelades pel Regne d’Espanya. I per enèsima vegada hi haurem de concórrer sense unitat política, amb les nostres institucions intervingudes, sense un govern efectiu a l’exili i, encara més, sense un compromís ferm dels actors polítics per declarar la independència.

Els líders que han renunciat al referèndum guanyat han estat més preocupats per repartir-se el poder i crear nous partits polítics que els assegurin la continuïtat del seu modus vivendi que no pas per organitzar un pla d’acció que aglutini totes les forces vives de la societat amb la finalitat de declarar la independència guanyada a les urnes. I, novament, el president de torn convocarà eleccions forçat per una inhabilitació, convenientment escenificada, sense que els partits polítics que han renunciat al referèndum guanyat tinguin la més mínima capacitat ni voluntat d’idear i executar un pla que ens porti a la independència.

Per tot això, el FNC acusa de complicitat amb l’espanyolisme tant els líders processistes que, en el seu benefici, no pas en el de Catalunya, varen fugir a l’estranger i van deixar desemparades les nostres institucions després de la falsa DUI, com a aquells que es varen lliurar a les autoritats espanyoles esperant la seva protecció i un tracte de favor, davant d’un poble que reclamava explicacions. A tots aquests líders, no és pas Espanya qui els hauria de jutjar, sinó nosaltres!

Els acusem, a tots ells, d’haver posat les institucions de govern i els seus partits polítics al servei dels interessos d’Espanya, els acusem d’haver malaguanyat un procés polític sorgit de la societat civil i d’haver estat incapaços de fer front a tots i cadascun dels atacs del Regne d’Espanya, de l’ominosa sentència del TC de 2010 sobre l’Estatut d’autonomia fins a l’actuació de la policia espanyola el Primer d’Octubre, així com la posterior repressió política, econòmica i social.

El FNC considera que tots ells han renunciat a crear l’Estat català independent. Tots són igualment còmplices d’impedir que s’hagi dut a terme el mandat democràtic del Primer d’Octubre de 2017 que comportava la creació d’una Catalunya independent, i de fer el joc a Espanya.

Els partits que han renunciat al referèndum guanyat són responsables d’haver instrumentalitzat les forces vives del país en benefici propi i de fer-nos sortir al carrer amb cartolines de coloraines i somriures fingits per fer-nos caure en el parany d’un victimisme paralitzador.

Considerem que ningú que hagi estat represaliat pel Regne d’Espanya està capacitat per ser al capdavant de cap projecte polític independentista, car la seva integritat personal i les seves llibertats depenen de la voluntat del mateix poder que diuen combatre.

Per tot plegat, fem una crida a la mobilització del poble català que no renuncia al referèndum guanyat. Cal que ens organitzem al voltant de noves forces polítiques que ens assegurin l’assalt polític a les institucions del nostre país.

Per part nostra, el FNC es compromet a impedir la formació de qualsevol govern rendicionista i autonomista que no tingui com a prioritat proclamar la independència votada en el referèndum. Cal que ens feu confiança, que ens fem tots plegats confiança, per tal d’obtenir prou representativitat al Parlament de Catalunya a les properes eleccions.

Si entre tots podem impedir que els partits rendicionistes i autonomistes formin govern, es veuran obligats a despatxar molts centenars de càrrecs polítics i tècnics triats a dit que han impossibilitat la reeixida del procés sobiranista. Si tan sols els preocupa la cadira, potser que els fem seure a terra! Només així podrem forçar una segona volta que ens porti a la creació d’una nova majoritat parlamentària.

El Front Nacional de Catalunya vol garanties per part dels catalans per a poder presentar-se a les eleccions i fer passos reals cap a la independència de Catalunya. Si els catalans ens comprometem, el FNC es presentarà per a esdevenir una alternativa al processisme antinacionalista que ens ha dut al desastre com a Nació. Us demanem implicació i compromís, car només si els catalans ens conjurem i ens comprometem en l’objectiu de la independència, l’arribarem a aconseguir.

Per a poder presentar-se, el FNC ha d’aconseguir un nombre determinat de signatures.

Voldríeu recollir signatures que serveixin d’aval per a presentar-nos entre la vostra família, amics i companys de feina?

Voldríeu signar el formulari per a donar suport al FNC? I, en cas que ens puguem presentar, votaríeu el Front Nacional de Catalunya?

Només tindrem l’Estat Català independent, la Catalunya Gran que volem, si entre tots maldem per a aconseguir-la.

Som-hi, doncs!

Inscriu-te aquí:

Necessitem el teu compromís

Front Nacional de Catalunya, juliol de 2020

Col·laboreu amb el FNC