Creació de les joventuts del FNC

Joventuts FNC
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

El Front Nacional de Catalunya vol anunciar la creació de les seves joventuts.

Una colla de joves nacionalistes catalans s’ha aplegat políticament sota les sigles del FNC per treballar per Catalunya, per la seva independència nacional i per la seva llengua, la seva cultura i la seva identitat.

Molts joves independentistes catalans no es senten representats pels partits processistes, que no fan res per dur a terme el mandat democràtic del poble català del Primer d’Octubre de 2017 i fer efectiu l’Estat Català independent.

El futur de Catalunya és el nostre jovent. Els joves catalans han de tenir veu i tota la capacitat per a contribuir a construir un futur lliure per a la nostra Nació.

És per aquest motiu que donem la possibilitat d’accedir a una sèrie de bonificacions als joves que vulguin formar part de les joventuts del FNC, per a facilitar que la seva contribució al nostre projecte no quedi limitada per la seva capacitat econòmica.

Fem una crida al jovent de Catalunya a unir-se a les joventuts del FNC. Les joventuts del FNC estan en procés de formació i estan creixent. Ara és el moment. No podem esperar més. Necessitem el màxim nombre de joves possible per tenir força i fer arribar l’ideal nacionalista català a tot el jovent del país. Si voleu participar en aquest nou projecte, afegiu-vos a les joventuts del Front Nacional de Catalunya!

Fes-te militant! Fes-te simpatitzant!

Aprofitem per presentar en Magí Hildebrandt, portaveu de les joventuts del Front Nacional de Catalunya, que avui a les 18:35 h serà entrevistat al programa Catalunya Opina Youth de Teve.cat.

En Magí Hildebrandt és graduat en Ciències Polítiques, Gestió Pública i Administració i menció en Relacions Internacionals per la Universitat Autònoma de Barcelona.

Us convidem, doncs, a veure en directe el programa, on en Magí explicarà el projecte de les joventuts del Front Nacional de Catalunya.

Seguiu al Magí a:  Twitter @HildebrandtMagi i també a l’Instagram : magihildebrandtfnc.

Fes Front per l’Estat Català