Pel futur de Badalona

Facebook
Twitter

Comunicat Front Nacional de Catalunya Barcelonès Nord – Badalona 

Un any després de les darreres eleccions municipals del 2019, en què els partits del procés van cedir l’alcaldia al Partit Socialista, tercer partit de la ciutat, a canvi de res, i després de la dimissió de l’ex-batlle Àlex Pastor arran de la seva detenció, hem tornat a viure moments d’incertesa a Badalona. 

Dolors Sabater, del grup municipal Guanyem Badalona en Comú i cap de l’oposició, com ja va fer al principi de legislatura, ha volgut ser el bot salvavides de l’espanyolisme del PSC, tot i que l’ambició d’aquest últim partit no li ho ha permès. Això ha donat l’oportunitat a Xavier G. Albiol de tornar a ser batlle. 

Des del FNC Barcelonès Nord denunciem: 

  • Que els partits processistes, cedint al xantatge del PSC, no són prou valents per oferir una carta netament independentista a la ciutat.  
  • Que la necessitat de mantenir-se al poder a qualsevol preu fa que es busqui un enemic comú per netejar consciències a l’hora de no defensar la unilateralitat i la identitat de Catalunya 
  • Que les nefastes polítiques socials, d’immigració i de seguretat promogudes en anteriors legislatures han portat a la ciutadania de Badalona a buscar la protecció d’un projecte corrupte, espanyolista, anticatalà i endòfob com és el del Partit Popular. 

Un clar exemple del darrer punt és l’episodi de violència que s’ha viscut recentment a Badalona, una violència que malauradament es va estenent arreu del territori català, com ha passat a Mataró, Premià de Mar i Ciutat Vella o Sants, a Barcelona. 

El Front Nacional de Catalunya vol teixir una alternativa per als municipis i per a la nació que serveixi per fer front a la delinqüència i a la inseguretat a què ens aboquen els partits tradicionals.
 

Front Nacional de Catalunya Barcelonès Nord 

 

Col·laboreu amb el FNC