El català i l’occità seran les úniques llengües oficials

Català i l'occità, úniques llengües oficials
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Compartiu a:

En els darrers cent anys, la llengua catalana ha passat de ser la llengua parlada de manera natural per gairebé el 100 % de la població de Catalunya, a només el 35 %. Una xifra alarmant que posa la nostra llengua sota l’amenaça de la desaparició.

Més greu és que les nostres autoritats i institucions no tinguin intenció de revertir la situació. De fet, fins i tot TV3, la televisió que en teoria va néixer per estructurar una societat en català, subvenciona amb diners dels catalans produccions fetes en castellà.

O aturem aquesta situació o ens extingirem com a poble.

La nostra posició és fer que el català sigui la única llengua oficial a casa nostra (a la Vall d’Aran ho serà l’occità).

Ho podeu consultar al Decàleg del FNC

#FesFront per salvar la llengua de l’#EstatCatalà

Fes Front per l’Estat Català


Compartiu a: