El català i l’occità seran les úniques llengües oficials

Català i l'occità, úniques llengües oficials
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

En els darrers cent anys, la llengua catalana ha passat de ser la llengua parlada de manera natural per gairebé el 100 % de la població de Catalunya, a només el 35 %. Una xifra alarmant que posa la nostra llengua sota l’amenaça de la desaparició.

Més greu és que les nostres autoritats i institucions no tinguin intenció de revertir la situació. De fet, fins i tot TV3, la televisió que en teoria va néixer per estructurar una societat en català, subvenciona amb diners dels catalans produccions fetes en castellà.

O aturem aquesta situació o ens extingirem com a poble.

La nostra posició és fer que el català sigui la única llengua oficial a casa nostra (a la Vall d’Aran ho serà l’occità).

Ho podeu consultar al Decàleg del FNC

#FesFront per salvar la llengua de l’#EstatCatalà

Fes Front per l’Estat Català

Col·laboreu amb el FNC