El FNC per la llibertat i la dignitat humana

fnc-llibertats
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

La llibertat i la dignitat humana són els ideals seculars del poble català ja en temps de Jaume I, com expressa el seu testament : “Amar i protegir totes les persones i el poble per fer regnar la justícia i vetlar perquè els grans no oprimesquen els menuts”. Són també els ideals del FNC.

D’ençà que el FNC ha tornat al primer pla de la política catalana ha fet palès el seu compromís amb el món occidental, i amb els drets humans i les llibertats civils que defineixen la nostra societat, uns valors que considerem una conquesta històrica i que ja són consubstancials al poble català.

Ho podeu consultar al Decàleg del FNC

#FesFront pels Drets Humans del futur #EstatCatalà

Fes Front per l’Estat Català

Col·laboreu amb el FNC