El FNC declararà la independència.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

El FNC declararà unilateralment la independència seguint el mandat del Primer d’octubre.

Catalunya té el dret històric inqüestionable de decidir el seu futur com a nació. Aquells que el qüestionen són persones que defensen interessos, majoritàriament econòmics o de poder, que permeten un veritable genocidi que va començar el 1714. 

La ciutadania de Catalunya es va expressar el Primer d’Octubre del 2017 en un referèndum que les autoritats catalanes van insistir a bastament que seria vinculant; un referèndum que es va fer en unes condicions que van esdevenir dramàtiques, en el qual el poble català es va expressar, a favor de la independència de Catalunya de manera unilateral. 

El Front Nacional de Catalunya farà que això sigui possible. 

Ho podeu consultar al Decàleg del FNC. 

#FesFront al processisme per aconseguir l’#EstatCatalà

#FesFront per la declaració unilateral d’independència

#FesFront per l’#EstatCatalà

Col·laboreu amb el FNC