Trimestre gratuït per a militants i simpatitzants

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Davant la derivada econòmica negativa que està patint la majoria de la ciutadania catalana arran de la pandèmia de coronavirus, el Front Nacional de Catalunya ha pres la decisió de no cobrar als militants i simpatitzants les quotes referents al segon trimestre d’enguany que s’havien de fer efectives a començaments d’abril.

Moltes famílies no tenen ingressos, o els tenen molt migrats, i les autoritats, tant catalanes com espanyoles, són incapaces d’aportar solucions viables davant aquest problema que, a més, cada cop anirà en augment, sobretot pels professionals autònoms que tot just han hagut de pagar l’impost mensual corresponent sense poder treballar ni tenir des de fa dies els ingressos necessaris per a mantenir-se.

Els militants i simpatitzants del Front Nacional de Catalunya estan, per tant, exempts de pagar aquest segon trimestre anual sense perdre la qualitat com a tals. No volem que ningú quedi fora de militància per problemes econòmics com els que estem patint. Un cop la situació millori i acabi el confinament, cobrarem el tercer trimestre a partir del mes de juliol.

Donat, a més a més, que la situació econòmica del país no es recuperarà d’avui per demà, el Front Nacional de Catalunya ha pres la decisió de rebaixar la quota del militant a 25 euros trimestrals, amb la finalitat que tothom pugui continuar participant del nostre projecte comú en l’assoliment dels nostres ideals sense un cost excessiu.

Tanmateix, també us fem saber que els militants i simpatitzants que no estigueu patint restriccions econòmiques, podeu continuar ajudant el Front Nacional de Catalunya a partir de donacions individuals que seran sempre ben rebudes. Com bé ja sabeu les despeses de manteniment d’un partit polític (lloc web, serveis jurídics, organització, etc.) continuen existint, per això us agrairem la col·laboració, per petita que sigui. Recordeu que tant les quotes com les donacions serveixen per a desgravar a la declaració de renda.

Per acabar, dins les vostres possibilitats us animem també a col·laborar econòmicament o de la manera que pugueu amb els serveis públics que estan lluitant contra la pandèmia amb uns recursos migrats. A tots ells i sobretot als qui sou militants i simpatitzants del nostre partit, el Front Nacional de Catalunya us vol mostrar el seu suport i agraïment.

Col·laboreu amb el FNC