Comunicat del FNC sobre la situació actual

Ambulància
Facebook
Twitter

COMUNICAT DEL FNC SOBRE LA SITUACIÓ ACTUAL

Compatriotes tots!

Aquests dies vivim un dels desafiaments més greus que han conegut les actuals generacions en l’àmbit mundial.

El nostre país, ara com ara, no disposa d’Estat propi, i això dificulta no solament la contribució i col•laboració amb la resta d’estats, sinó que posa en perill la salut i la vida dels catalans, com també la recuperació econòmica del nostre país. En els darrers dies hem vist com el Govern d’Espanya ha privat Catalunya de prendre unes mesures pròpies, com ha contribuït a la circulació de persones infectades provinents de Madrid, com ha aplicat un nou 155 encobert, com ha confiscat material sanitari, com ha denegat les ajudes socials per a la recuperació econòmica implementades pel Govern de la Generalitat…, i ja ha començat a desplegar les forces d’ocupació com ja havia fet en altres zones de la nostra nació (País Valencià i Mallorca). Unes forces que han iniciat la seva participació sancionant ciutadans pel fet de parlar-los en català.

PER A FER-HI FRONT

🔴 Demanem al Govern de Catalunya de desobeir el Govern de l’Estat espanyol en tot allò que calgui per a protegir els ciutadans de Catalunya i per a desplegar un pla d’ajuda i de recuperació social, tant psicològica com econòmica.

🔴 Demanem que s’implementi la República catalana, votada el dia Primer d’Octubre del 2017, de manera que Catalunya pugui decidir com gestionar el seus recursos.

🔴 Demanem solidaritat entre els ciutadans. Que tothom es confini a casa seva a fi d’evitar contagis, i que participi en les xarxes de solidaritat creades pels veïns per tal d’ajudar els més febles.

Avui, el confinament ens és un deure patriòtic, i també ho és la participació en les xarxes de solidaritat i l’activitat laboral d’aquells sectors necessaris davant d’aquesta crisi.

Aprofitem aquestes paraules per agrair l’esforç i el risc dut a terme per tots aquells que fan aquest deure, i desitgem ànim a tots aquells que pateixen la pitjor cara del COVID-19

Front Nacional de Catalunya

Col·laboreu amb el FNC