El Front a Tarragona: “Llibertat, supervivència i prosperitat”

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Militants i simpatitzants del FNC activen els grups d’acció nacionalista arreu del Camp de Tarragona

Aquest cap de setmana, dissabte 11 de gener al vespre, el Front Nacional de Catalunya ha presentat el seu projecte polític a la capital del Tarragonès amb l’objectiu d’organitzar els diferents grups d’acció arreu del Camp de Tarragona. Unes trobades que s’estan duent a terme arreu del territori amb la voluntat de bastir una alternativa independentista de caràcter nacionalista.

Moderat pel periodista tarragoní Jaume Nolla, l’acte va comptar amb les intervencions del Secretari d’Organització i Finances, Oriol Gès i el Secretari Nacional del FNC, Jordi Casacuberta. La presentació va cloure amb un torn obert de preguntes dels assistents.

Oriol Gès, Jordi Casacuberta i Jaume Nolla, a l’acte del Front a Tarragona.

En la presentació interna es va traçar l’ideari del partit, que es podria resumir en tres conceptes: “Llibertat de Catalunya, la supervivència del català i prosperitat dels catalans”. Els militants, simpatitzants i patriotes presents a l’acte van conèixer de primera mà les propostes que faran irrompre el Front a la política nacional. La via unilateral per fer la independència, la defensa de la llengua catalana, polítiques de seguretat, racionalització de la immigració, eliminació de lleis i impostos i la creació d’un exèrcit per a Catalunya, són algunes de les propostes més destacades.

Unes polítiques enfocades a millorar les condicions de la classe mitjana i treballadora catalana fins aconseguir i superar els nivells del nord d’Europa. Aturar el saqueig que representa l’espoli fiscal, així com la sagnia impositiva actual que afecta autònoms, petits emprenedors i empresaris. A més, suport estratègic a la pagesia, clau per un nou model de país més sostenible, ecològic i vertebrat.

En les setmanes vinents obrirem nou portal web amb els punts de l’ideari del partit. Al mateix temps que grups d’experts en educació, economia, seguretat o immigració treballen un document amb les línies d’actuació del partit, que es nodrirà d’exemples i lleis concretes reclamades pels professionals de cada sector. 

L’objectiu del Front és ser la veu i l’esperança dels catalans. En els dies vinents s’anunciaran actes oberts per presentar el projecte nacionalista arreu de la Nació, mentre es continuen les trobades de treball en l’àmbit local i territorial. 

Tarragona, 12 de gener de 2020.


Reacció als mitjans:

El Front Nacional de Catalunya fa els seus primers passos a Tarragona – El partit «independentista nacionalista» està començant a construir grups de treball «arreu del Camp de Tarragona»Notícia al Tarragona Digital


Col·laboreu amb el FNC