L’Ajuntament de Ripoll censura l’acte del Front

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

L’Ajuntament de JxCat denega la sala d’actes municipal al Front, partit escollit a les urnes pels ripollesos

A 48 hores per l’acte del Front Nacional de Catalunya a Ripoll, previst per aquest dissabte 21 de desembre de 2019, el consistori de la capital del Ripollès, liderat per JxCat, ha enviat una notificació al nostre grup municipal en la qual se’ns prohibeix de celebrar l’acte públic que teníem previst fer a la sala del Centre Cívic Eudald Graells de Ripoll: “Denegar la sol·licitud realitzada pel grup municipal Front Nacional de Catalunya”, explica la carta del consistori, signada per Josep Maria Creixans, regidor de JxCat.

Considerem aquesta acció profundament antidemocràtica, ja que som un partit escollit a les urnes per 503 ripollesos (el 9,44% dels vots), i un boicot que atempta contra la pluralitat política. Es tracta del darrer atac dels partits processistes per silenciar el Front i que pretén criminalitzar el nacionalisme català.

Arran dels fets, estem estudiant les accions legals a empendre. El processisme de CUPvERCgència ens obliga que tota agressió tingui resposta perquè no és capaç de debatre i refutar democràticament els nostres plantejaments politics.

Tot i els entrebancs, mantenim la convocatòria pel mateix dia i ens trobarem a la plaça de l’Ajuntament de Ripoll, on denunciarem aquesta censura a peu carrer. Agrairem l’assistència de tots els ripollesos i catalans aquest dissabte 21 de desembre a dos quarts de vuit del vespre a les portes del consistori per defensar el nacionalisme català, la pluralitat política i la llibertat d’expressió.

Contra la censura processista: vine aquest dissabte a la plaça de la vila de Ripoll!

Ripoll, 20 de desembre de 2020.


Llegeix aquí el manifest a favor de les llibertats civils i contra la censura processista


Col·laboreu amb el FNC