El Front s’activa a Vic per salvar Catalunya

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Mentre els partits processistes d’ER i JxCat negocien amb Espanya, el Front es desplega arreu de la Nació

Aquest dissabte al vespre el Front Nacional de Catalunya ha presentat el projecte nacional a Vic. Prop d’un centenar de militants i simpatitzants d’arreu de la comarca d’Osona han assistit a l’acte. Una trobada interna que ha servit per activar la maquinària de cara a organitzar-nos arreu del territori.

Ha iniciat l’acte el Secretari General del FNC, Jordi Casacuberta, que ha explicat els orígens del partit i ha engrescat la militància davant els reptes de futur; així com la importància de fer xarxa comarcal i local per fer arribar la bona nova patriòtica a tots els catalans.

En la intervenció més política i estratègica, l’historiador Jordi Aragonès ha comentat la necessitat d’omplir el buit que han deixat els partits processistes, bastir un gran partit de país per tal que Catalunya esdevingui un Estat independent i actuar com una democràcia liberal consolidada amb totes les responsabilitats i competències que tenen els països del nostre entorn. Lluny dels qui volen dibuixar el Front com un partit extremista, Aragonès ha defensat el sentit comú i l’aplicació de polítiques lingüístiques o immigratòries similars a les que ja funcionen en altres països, com Austràlia, Suïssa o el Canadà, per revertir l’actual situació de debilitat de la llengua catalana.

El torn de paraula més èpic ha anat a càrrec de la representant del Front a les institucions, la regidora del FNC a Ripoll, Sílvia Orriols, que ha repassat la tasca al consistori de la capital del Ripollès. Orriols ha esmentat com el cordó sanitari comença a trencar-se i els partits processistes no tenen més remei que votar a favor d’unes iniciatives que serveixen sempre a l’interès públic de la ciutadania ripollesa.

Després dels actes a Barcelona i al Maresme, aquest vespre el Front ha tornat a omplir a l’acte intern d’Osona. Uns actes que tindran continuïtat arreu del país en les setmanes vinents amb la voluntat d’estar preparats per quan calgui esmolar l’eina.

Vic, 12 de desembre de 2019.


Col·laboreu amb el FNC