Éxit d’assistència a la presentació del FNC a Barcelona

Presentació del FNC a Barcelona
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Més d’un centenar de militants i simpatitzants asssisteixen a la presentació del Front a Barcelona

El Front Nacional de Catalunya ha iniciat a la capital del país una ronda de presentacions adreçades a militants i simpatitzants de cara a bastir una alternativa nacionalista i independentista per a presentar-se a les pròximes eleccions al Parlament de Catalunya.

El primer acte de presentació es va celebrar dissabte passat en un cèntric hotel de Barcelona, en el qual hi van assistir més d’un centenar de militants i simpatitzants de la ciutat. La presentació va comptar amb els parlaments del Secretari General del FNC, Jordi Casacuberta; el Secretari d’Organització i Finances, Oriol Gès; l’historiador, Jordi Aragonès; i la Regidora del FNC a Ripoll, Sílvia Orriols.

A tot això, arran del comunicat de la setmana passada diversos mitjans nacionals van donar per fet la nostra participació a les eleccions nacionals: celebrem les ganes de la premsa catalana perquè ens presentem, doncs aquests darrers dies hem rebut una allau de suports d’arreu de la Nació, i cada dia més catalans veuen la necessitat que el nacionalisme català entri amb força al Parlament per fer efectiva la independència i salvar Catalunya de l’extinció.

En aquest sentit, s’han previst més actes de presentació arreu del territori per preparar aquesta opció amb garanties, atès que serà, finalment, la militància qui prendrà la decisió final. La nostra voluntat és forjar candidatures solvents a les quatre demarcacions del Principat. Quan tot està perdut, sols resta guanyar.

Des del Front constatem que no hi ha cap partit clarament nacionalista ni honestament independentista que defensi l’aplicació dels resultats del Primer d’Octubre mitjançant la Declaració Unilateral d’Independència. A més, defensem mesures dràstiques i urgents per revertir la desnacionalització del país. Volem que la guspira que es va encendre a Ripoll s’escampi arreu de la Nació.

Organitzem-nos: Salvem Catalunya!

Catalunya, divendres 15 de novembre de 2019.Col·laboreu amb el FNC